DÂMBOVIȚA: Ucis cu un pumn! Agresorul dorea ca victima să nu-l reclame la poliție pentru o altă bătaie

La data de 16 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 37 de ani, din localitatea Bungetu, bănuit de săvârșirea infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul este bănuit că, în ziua de 13 iunie a.c., ar fi lovit victima cu pumnul în zona frunții, provocându-i o fractură la coloana vertebrală cervicală. Victima a decedat in urma loviturii.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, între bărbatul bănuit de agresiune și partea vătămată, un bărbat de 50 de ani, din Văcărești, ar fi existat o altercație în urma cu câteva zile, generată de consumul de alcool, iar victima nu ar fi fost de acord cu solicitarea acestuia, respectiv de a nu formula plângere penală pentru lovire sau alte violențe.


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro