DÂMBOVIŢA: Nebunie pe şosele! În 6 ore, sute de şoferi au încălcat legislaţia rutieră şi au fost amendaţi

 

În ziua de 23 iunie a.c., în intervalul orar 14:00 – 20:00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, în colaborare cu efective de la Serviciul de Ordine Publică și cele de la formațiunile de profil din teritoriu, au desfăşurat o razie în municipiul Târgovişte și pe principalele drumuri naționale care tranzitează județul Dâmbovița. În urma neregulilor descoperite, poliţiştii au constatat două infracţiuni şi au aplicat 427 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 120.590 de lei.

137 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 150 pentru neportul centurii de siguranţă, 39 pentru lipsa documentelor prevăzute de lege şi 39 pentru efectuarea de depășiri neregulamentare. Alţi 12 conducători auto au fost amendați de poliţişti pentru nerespectarea prevederilor legale referitoare la starea tehnică a autovehiculelor, în 8 cazuri fiind retrase și certificatele de înmatriculare, până la remedierea defecţiunilor constatate.

De asemenea, poliţiştii au reținut 43 de permise de conducere, dintre care 39 pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depășire.

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “DÂMBOVIŢA: Nebunie pe şosele! În 6 ore, sute de şoferi au încălcat legislaţia rutieră şi au fost amendaţi

  • 26 iunie 2017 at 2:53
    Permalink

    I-a trimis Drahnea sa stranga bani ca la buget cica mai sunt vreo 17 lei ramasi

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro