‘Becali” al Dâmboviței, Chiriță de Hulubești, vrea să treacă la PNL

Încurcate mai sunt căile liberalismului dâmbovițean, dar și mai încurcați sunt cei care vor să le calce. Cel mai controversat primar al județului, Adrian Chiriță de la Hulubești, vrea să treacă cu arme și bagaje de la PDL, la PNL sau cel puțin aceasta a fost declarația pe care primarul a susținut-o pentru postul de televiziune târgoviștean MDI TV.

Edilul Hulubeștiului a precizat că va participa la toate acțiunile PNL și că se consideră déjà un membru liberal. Acum nu știm dacă și organizația liberală îl consideră pe Chiriță membru, dar ne-am obișnuit cu acțiunile halucinante ale primarului dâmbovițean. Și ne putem aminti vremurile din 2008, când Chiriță se visa senator pe Colegiul de Nord. Apoi, alegerile din 2012, când nici el nu mai știa exact cu ce partid cochetează, făcând slalom printer jaloanele PDL și PPDD. N-ar trebui să uităm nici sfârșitul anului 2012, când Chiriță aproape că se declarase membru PSD, pentru a-i face pe plac președintelui PSD, Adrian Țuțuianu.

Acum, în faza liberală a dorințelor politice ale lui Chiriță, un lucru e cert: PDL este nemulțumit de activitatea edilului. Adrian Chiriță s-a simțit ofensat nu de alta, dar el a obținut unul dintre cele mai bune scoruri la referendumul de demitere a președintelui. Probabil că n-a priceput că prezența numeroasă îi era defavorabilă, nu favorabilă președintelui Traian Băsescu, susținut de PDL.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro