Cornel Ştefan a demisionat de la preşedinţia TSD Dâmboviţa şi a renunţat la candidatură!

Scandalul din PSD ia amploare! După ce, în cursul acestei dimineţi Cornel Ştefan îşi anunţa candidatura pentru un nou mandat în fruntea TSD Dâmboviţa, manifestându-şi totodată nemulţumiri la adresa deputatului de Moreni, Stanciu Zisu, în urmă cu câteva minute Ştefan şi-a anunţat demisia din fruntea organizaţiei de tineret a partidului. Alături de el au demisionat alţi 9 membrii ai biroului de conducere, care astfel s-a autodizolvat.

Ştefan a precizat pentru Gazeta Dâmboviţei că nu va mai candida pentru un nou mandat.

În cursul acestei zile, Cornel Ştefan alături de alţi lideri ai PSD au avut o întâlnire tumultoasă cu conducerea judeţeană a partidului. Se pare că, decizia lui Ştefan vine şi ca urmare a acestei discuţii. În urmă cu câteva zile apăruse, în presa locală, informaţia conform căreia Ştefan va fi înlăturat din partid, după modelul socrului său Gheorghe Ana. 

În cursa pentru preşedinţia TSD Dâmboviţa au rămas Andrei Albu, preşedintele TSD Târgovişte şi consilier local la Târgovişte şi Liviu Vasilescu, vicepreşedinte al TSD Dâmboviţa şi consilier local la Moreni. Sursele noastre spun că jocurile sunt, deja, făcute în favoarea Moreniului.

Liviu Vasilescu are 25 de ani, este absolvent al Universităţii Valahia, Facutatea de Drept. În prezent, profesează ca avocat în baroul Dâmboviţa. A intrat în politică în 2008, iar din 2010 face parte din conducerea TSD Dâmboviţa, ca vicepreşedinte.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro