Arestare la Titu în cazul răfuielii dintre clanuri, relatată de presă din declaraţiile martorilor

Martorii incidentelor de la Titu, de sâmbătă seară, au prezentat presei informaţii corecte. Un cititor a transmis redacţiei câteva fotografii şi a povestit cum o răfuială între interlopi s-a purtat până în incinta Poliţiei orăşeneşti.

VEZI şi: FĂRĂ LIMITE! INTERLOPII DIN TITU AU AJUNS SĂ-ȘI ÎNCHEIE SOCOTELILE ÎN CURTEA POLIȚIEI – FOTO

După apariţia informaţiilor,  IPJ Dâmboviţa a transmis şi el un comunicat de presă, fără descrierea incidentului sau a locului în care acesta s-a produs, în care anunţă arestarea unui bărbat suspect de săvârşirea a şase infracţiuni. Este vorba de şoferul BMW-ul implicat în scandal (foto).arestat

“În ziua de 26 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 33 de ani, din Titu, bănuit de comiterea infracţiunilor de  “distrugere”, “ameninţare”, “port fără drept de obiecte periculoase”, “tulburarea ordinii şi liniştii publice”, “nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” şi “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile” se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

titu interlopi titu interlopi2


Valeriana heidelbergcement
Iohanis

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro