Arestare la Titu în cazul răfuielii dintre clanuri, relatată de presă din declaraţiile martorilor

Martorii incidentelor de la Titu, de sâmbătă seară, au prezentat presei informaţii corecte. Un cititor a transmis redacţiei câteva fotografii şi a povestit cum o răfuială între interlopi s-a purtat până în incinta Poliţiei orăşeneşti.

VEZI şi: FĂRĂ LIMITE! INTERLOPII DIN TITU AU AJUNS SĂ-ȘI ÎNCHEIE SOCOTELILE ÎN CURTEA POLIȚIEI – FOTO

După apariţia informaţiilor,  IPJ Dâmboviţa a transmis şi el un comunicat de presă, fără descrierea incidentului sau a locului în care acesta s-a produs, în care anunţă arestarea unui bărbat suspect de săvârşirea a şase infracţiuni. Este vorba de şoferul BMW-ul implicat în scandal (foto).arestat

“În ziua de 26 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat, faţă de bărbatul de 33 de ani, din Titu, bănuit de comiterea infracţiunilor de  “distrugere”, “ameninţare”, “port fără drept de obiecte periculoase”, “tulburarea ordinii şi liniştii publice”, “nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” şi “refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile” se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

titu interlopi titu interlopi2


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro