Universitatea Valahia Târgoviște așteaptă rezultatele procesului de acreditare instituțională

Universitatea Valahia Târgoviște așteaptă în perioada următoare rezultatele procesului de reacreditare instituțională, după ce, săptămâna trecută, o comisie ARACIS de 16 experți evaluatori a fost prezentă în instituția de învățământ superior pentru evaluare. Au fost evaluate opt programe de studii de licență, dar și instituția per ansamblu.

Ultima evaluare a fost în urmă cu cinci ani, când Universitatea Valahia Târgoviște a primit calificativul Grad de încredere ridicat din partea ARACIS, calificativ pe care rectorul universității, Călin Oros, speră ca instituția să îl primească și anul acesta.


În următoarea lună, noi așteptăm să primim răspunsul Consiliului Național de Acreditare și Evaluare. Din ceea ce este scris în documente, speranțele noastre sunt foarte mari. Sperăm să păstrăm gradul de încredere ridicat, care este cel mai important titlu pe care poate să-l obțină o universitate din punct de vedere al calității procesului didactic, cercetării științifice și condițiilor sociale pentru studenți„-Călin Oros, rector al UVT.

INEDIT: SPECIALIȘTI DE LA FACULTATEA DE INGINERIE TÂRGOVIȘTE VOR INTRA ÎN LEGĂTURĂ CU ASTRONAUȚII DE PE O STAȚIE ORBITALĂ

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca