Universitatea Valahia Târgoviște așteaptă rezultatele procesului de acreditare instituțională

Universitatea Valahia Târgoviște așteaptă în perioada următoare rezultatele procesului de reacreditare instituțională, după ce, săptămâna trecută, o comisie ARACIS de 16 experți evaluatori a fost prezentă în instituția de învățământ superior pentru evaluare. Au fost evaluate opt programe de studii de licență, dar și instituția per ansamblu.

Ultima evaluare a fost în urmă cu cinci ani, când Universitatea Valahia Târgoviște a primit calificativul Grad de încredere ridicat din partea ARACIS, calificativ pe care rectorul universității, Călin Oros, speră ca instituția să îl primească și anul acesta.

În următoarea lună, noi așteptăm să primim răspunsul Consiliului Național de Acreditare și Evaluare. Din ceea ce este scris în documente, speranțele noastre sunt foarte mari. Sperăm să păstrăm gradul de încredere ridicat, care este cel mai important titlu pe care poate să-l obțină o universitate din punct de vedere al calității procesului didactic, cercetării științifice și condițiilor sociale pentru studenți“-Călin Oros, rector al UVT.

INEDIT: SPECIALIȘTI DE LA FACULTATEA DE INGINERIE TÂRGOVIȘTE VOR INTRA ÎN LEGĂTURĂ CU ASTRONAUȚII DE PE O STAȚIE ORBITALĂ

 

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro