Inedit: Specialiști de la Facultatea de Inginerie Târgoviște vor intra în legătură cu astronauții de pe o stație orbitală

 

Rectorul reales al Universității Valahia Târgoviște, Călin Oros, a declarat astăzi într-o conferință de presă că, în luna aprilie a acestui an, profesorii de la Facultatea de Inginerie Electrică, Electronică și Tehnologia Informației vor intra, preț de 10 minute, în legătură directă cu astronomi de pe o stație orbitală.

Evenimentul va fi unul important și va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Târgoviște, bucurându-se de prezenta a personalități din toată țara.

Echipa de profesori și cercetători ai Facultății de Inginerie Electrică, Electronică și Tehnologia Informației, din cadrul Universității Valahia Târgoviște este deja cunoscută pentru activitatea intensă și proiectele de succes, premiate la nivel internațional.

Anul trecut, o echipă de cercetători din cadrul ICSTM Târgoviște, ai cărei membrii sunt profesori la această facultate, a a obţinut locul întâi în finala concursului de microrobotică organizat în cadrul celei mai mari conferinţe internaţionale de robotică şi automatică, ICRA 2015, desfăşurată la Seattle. (UNIVERSITATEA VALAHIA I-A PREMIAT PE CERCETĂTORII TÂRGOVIȘTENI CARE AU CÂȘTIGAT LOCUL I LA CONCURSUL MONDIAL DE MICROROBOTICĂ (FOTO))

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro