Un nou titlu de Doctor Honoris Causa, acordat de Senatul Universităţii “Valahia” din Târgovişte

El a fost primit astăzi, 12 noiembrie, la Centrul Internaţional de Conferinţe al Universităţii Valahia din Târgovişte, de către conf. univ. dr. Mihail IURCU, membru fondator al universităţii târgoviştene. CV-ul domnului profesor şi lista de lucrări publicate, ca şi a cercetărilor efectuate vorbesc de la sine despre tot ceea ce reprezintă domnia sa pentru specialiştii în domeniul managementului resurselor umane şi în mod special pentru cei în domeniul deosebit, al Ergonomiei.
Pasionat al acestui domeniu, mare parte din activitatea profesională şi ştiinţifică a dedicat-o aprofundării ştiinţifice a acestei ştiinţe interdisciplinare, îmbunătăţind atât conţinutul cât şi modul de abordare a problematicii organizării ştiinţifice a muncii. Expresie a implicării este însăşi teza de doctorat, intitulată „Ergoestetica industrială”, o noutate pe plan mondial şi de maximă originalitate.
Ca profesor la universitatea târgovişteană şi-a adus prin competenţă şi profesionalism, un aport deosebit atât în domeniul învăţământului propriu-zis ,cât şi al managementului, fiind pe rând şef de catedră, director de colegiu şi prodecan la Facultatea de Ştiinţe Economice. Ca o personalitate marcantă a învăţământului economic superior, a contribuit la dezvoltarea Universităţii „Valahia” din Târgovişte, fiind prezent la multe întâlniri cu alte universităţi, la sesiuni ştiinţifice, la îndrumări date studenţilor participanţi la sesiuni ştiinţifice, cu rezultate remarcabile (premiul I).

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro