Tinerii NEETs învață despre beneficiile lucrului în echipă și integrarea pe piața muncii

Distribuie:

Comunicarea și lucrul în echipă sunt elementele cheie în procesul de integrare pe piața muncii. Totuși, există foarte mulți oameni care nu comunică și nu lucrează cu ușurință în echipă, iar acest lucru afectează relațiile lor profesionale.

Tinerii NEET sunt cei mai afectați de lipsa abilităților de tip soft skills sau de slaba lor dezvoltare. Pentru a susține incluziunea acestei categorii în societate și pe piața muncii, reprezentanții instituțiilor de învățământ și ai societății civile din întreaga Europă și-au unit forțele în cadrul unor inițiative internaționale.

Așa a luat naștere și proiectul ”Not in Education, Employment or Training – a challenge for Europe” finanțat prin programul Erasmus+. Inițiativa este un parteneriat strategic în cadrul Acțiunii Cheie 2 (KA2) a programului menționat și este coordonat de către County Council of the City and County of Cardiff din Marea Britanie.

Asociația ”Tineri pentru Europa de Mâine” este unul dintre partenerii români ai proiectului. Pentru a promova importanța lucrului în echipă și modul în care acesta poate aduce succesul profesional, organizația va susține în data de 13 decembrie 2019 o activitate dedicată tinerilor din grupul țintă al proiectului menționat. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Liceul Teoretic „Ion Ghica” Răcari și se va desfășura începând cu ora 12:00 în cadrul instituției de învățământ menționate.

Îndrumați de către echipa Asociației ”Tineri pentru Europa de Mâine”, tinerii participanți vor învăța despre beneficiile lucrului în echipă și ce pot face pentru a-și îmbunătățirea relațiile de la locul de muncă. Ulterior, vor descoperi cum își pot folosi calitățile pentru a obține cele mai bune rezultate profesionale.

Vă invităm să fiți alături de noi în data de 13 decembrie 2019 începând cu ora 12:00 la Liceul Teoretic ”Ion Ghica” din Răcari!

foto: arhivă

Distribuie:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro