Patru unităţi de învăţământ dâmboviţene s-au înscris în Competiţia Şcoală Europeană

Marţi, 19 martie, a fost ultima zi de înscrieri în Competiţia Şcoală Europeană, iar din judeţul nostrum patru unităţi de învăţământ dâmboviţene s-au înscris în competiţie.

Potrivit informaţiilor oferite de inspectorul şcolar Mihaela Anton, este vorba despre 1. Liceul Tehnologic Voineşti (pentru a treia oară), Şcoala Gimnazială nr. 4 Moreni, Liceul Teoretic IL Caragiale Moreni şi Liceul Teoretic IC Vissarion Titu.

Din Târgovişte nu s-a înscris nicio unitate şcolară în această competiţie, deşi erau aşteptate C.N.Ienăchiţă Văcărescu şi C.N.C.Carabella, pentru reînoirea certificatului.

Competiţia constă în evaluarea calităţii şi coerenţei managementului şcolii, reflectat în documentele manageriale, precum şi a impactului pe care activităţile derulate în cadrul proiectelor europene l-au avut asupra culturii organizaţionale şi a ethosului şcolii.

Odată obţinut, certificatul ‘Şcoală Europeană’ este valabil pentru o perioadă de trei ani, după care şcoala trebuie să candideze din nou pentru a reconfirma titlul obţinut. Între 24—28 martie 2014 se va face evaluarea candidaturilor, iar în luna mai se vor acorda certificatele.

 Anul trecut, în judeţul nostru, cinci licee au candidat pentru titlul de Şcoală Europeană, toate clasându-se în primele 26 de locuri, din cele 116 candidate.


ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro