O nouă grădiniţă în Târgovişte, pentru copii model. Află ce aduce nou!

Distribuie:

 

Aceasta este şi denumirea centrului educaţional de pe strada Cărămidari, nr. 39, aflat în proces de acreditare din partea ARACIP .

Grădiniţa privată Model, înfiinţată de asociaţia “Creştem Împreună”, vine în sprijinul părinţilor cu copii de vârste între 2 şi 6 ani, oferind un plus faţă de instituţiile asemnănătoare de la stat. “M-a surprins un pic denumirea grădiniţei. Model este un cuvânt mare şi impune un standard. Pentru că mi-au solicitat consultanţă, m-am gândit că este un prilej foarte bun de a face ceva deosebit faţă de ce există în momentul acesta la stat”, ne-a mărturist Elena Mosor, fost cadru didactic, fost inspector şcolar judeţean adjunct, actualmente consilier pe probleme de management educaţional.

“Ştim să facem educaţie şi iubim foarte tare copiii”

Acest plus de care am amintit mai sus constă în locaţie, spaţiu de joacă generos, personal centrat pe nevoile copilului şi activităţi de consiliere pentru părinţi. “Ştim să facem educaţie şi iubim foarte tare copiii. Vrem că toţi copiii care vor veni în această unitate să fie într-adevăr nişte modele, pentru că, la momentul acesta, sunt promovate din păcate anumite tipuri şi caractere umane care nu ne fac deloc cinste. Avem nevoie de modele”, este de părere doamna Mosor.

În prezent, la activităţile grădiniţei participă copii de vârste mici, 2-3 ani.”Ne raportăm la particularităţile de vârstă şi individuale. Ei trebuie să ştie la această vârstă să relaţioneze, să nu se certe pe jucării, să nu se adreseze jignitor adulţilor din unitate”, a adăugat interlocutoarea noastră. Capacitatea centrului este de 60 de copii, ceea ce însemnă patru grupe a maxim 15 copii. Programul este în funcţie de dorinţele părinţilor. Ei pot să-şi aducă copilul după ora 7.30, unde rămâne până la ora 18.00.

Cursuri pentru părinţi, în curând

Părinţii sunt văzuţi într-adevăr ca parteneri în educaţie şi încurajaţi în acest sens. “Nu vrem ca părinţii să rămână indiferenţi şi să creadă că instituţia este singura care trebuie să dea educaţie copiilor. Avem în vedere de asemenea cursuri pentru părinţi, susţinute de formatori din cadrul Casei Corpului Didactic Dâmboviţa, fiindcă ce facem noi trebuie preluat şi continuat de părinţi. Sunt părinţi tineri şi dornici de rezultate bune şi ne bucurăm că există această deschidere”, a mai precizat Elena Mosor, a cărei experienţă de 32 de ani ca educatoare şi de 20 de ani ca director de grădiniţă o îndreptăţeşte să acorde încredere echipei de la Grădiniţa Model.

Pentru detalii şi înscrieri, cei interesaţi pot suna la numerele de telefon 0785 275 145 şi 0720 096 311.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro