Au început plăţile în avans pentru agromediu și fermierii din zonele defavorizate

Distribuie:

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) împreună cu APIA au decis ca, începând cu 9 septembrie 2013, să efectueze plata în avans pentru beneficiarii măsurilor de dezvoltare rurală: 211 „Plăţi pentru zona montană defavorizată“, 212 „Plăţi pentru zone defavorizate – altele decât cele montane“ şi 214 „Plăţi pentru agromediu“, din Axa II – Campania 2013.
Astfel, Centrul Judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Dâmbovița a început să achite un avans de 75% din suma cuvenită fermierilor care au depus cereri de plată în cadrul Campaniei de sprijin pe suprafaţă 2013. În judeţul Dâmbovița, 4100 din cei 4700 fermieri care au accesat aceste plăți, au fost deja autorizați la plată.
Sunt, însă, anumite primării, care au accesat măsuri de agromediu, ce nu au fost autorizate la plată, pentru că nu au depus, printre actele necesare, procesele verbale de recepție, însă, imediat ce vor aduce la APIA, până la 15 ocotmbrie, aceste verbale, vor fi autorizate la plată, așa cum spune Oana Năstase, purtător de cuvânt al instituției.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro