Pompierii dâmboviţeni, sărbătoriţi cu bucurie, la Târgovişte

Distribuie:

Ziua pompierilor a fost sărbătorită astăzi cu mare fast la Târgovişte. În fiecare an, pe 13 septembrie pompierii români îşi aduc aminte de sacrificiul ostaşilor pompieri, care în urmă cu 165 de ani scriau o pagină în istoria României.

Importanţa acestui eveniment le-a făcut pe oficialităţi să fie alături de această ramură a militarilor, care de multă vreme nu se mai ocupă doar cu stingerea focului. Aceşti luptători ai patriei sunt chemaţi să ajute în cazuri de calamităţi naturale, descarcerări, acţiuni de protecţie civilă, avarii sau inundaţii.

Au transmis mesajele lor prefectul Victor Sanda, preşedintele Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, dar şi primarul municipiului, Gabriel Boriga. Toţi au ţinut să le mulţumească pompierilor pentru munca pe care o depun zi de zi atât pentru prevenirea, cât şi pentru soluţionarea situaţiilor de urgenţă din municiupiu şi judeţ.

Alături de târgovişteni şi de echiajele de pompieri au fost şi reprezentanţii PNL în frunte cu Mihail Volintiru, preşedinte PNL Dâmboviţa şi cu preşedintele PNL Târgovişte,  Gabriel Cristache.

După o defilare impresionantă, pompierii dâmboviţeni au efectuat şi un exerciţiu. Au evacuat de pe terasa clădirii Mondial cetăţeni, au evacuat persoane în imposibilitatea de a ieşi din clădire şi au folosit chiar şi colegii câini pentru găsirea răniţilor. Poate una dintre acţiunile la care târgoviştenii au stat cu sufletul la gură a fost cea în care un rănit a fost evaculat pe o targă prin coborâre pe coardă.

Echipa Gazeta Dâmboviţei urează La mulţi ani şi multă putere de muncă tuturor pompierilor!

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro