Elevii de 10 la examenele naţionale, premiaţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa

Elevii de 10 la examenele naţionale au fost premiaţi astăzi, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa . Au fost recompensați 7 elevi absolvenţi de clasa a VIII-a care au promovat Evaluarea Naţională cu media 10 şi o absolventă de liceu. Premiile au constat în recompense în bani.

Premierea elevilor de 10 din județul Dâmbovița la examenele naţionale a avut loc joi, în Sala de ședințe de la Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa. Elevii au venit însoţiţi de părinți, dar şi de profesorii unităţilor şcolare din care au făcut parte.

Absolvenţii de clasa a VIII-a au fost recompensaţi cu suma de 1.000 de lei, iar absolventa de liceu a primit 3.000 de lei pentru media zece la bacalaureat.

„Iată-ne din nou astăzi, la o zi pe care eu o consider o sărbătoare a performanței în educație, a performanței la examenele naționale.

Ministerul Educației Naționale a premiat și anul acesta elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la Bacalaureat. Știm cu toții că în spatele unei note de 10 este mult efort. Sunt ore și ore de studiu, ambiție, perseverență, sprijin din partea părinților, o foarte bună îndrumare din partea colegilor noștri cadre didactice. Prin urmare toți au făcut o echipă de 10 și merită felicitați astăzi elevii, profesorii, părinții, și de bucurat, ne bucurăm împreună.”, a precizat prof. Cristina Stroe.

Elevii premiați au făcut parte din școli precum: Colegiul Ion Luca Caragiale-Moreni; Colegiul National Constantin Carabella-Târgoviște; Școala Gimnazială Coresi; Școala Gimnazială Șerban Cioculescu-Găești; Colegiul National Constantin Cantacuzino.

 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro