Lorelai, “fetiţa minune”, învinge greutăţile vieţii

Alberta Moşneguţu, alias Lorelai, fetiţa care s-a născut fără mâini şi fără femur la ambele picioare, a lansat la Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu primul ei CD şi volumele de proză “Creştinarea lui dracula în cetate” şi “Eroii, iubirile mele”.

Alături de fetiţa minune a Târgoviştei a fost ca de fiecare dată senatorul Sorin Roşca Stănescu, ce se pare că a legat o relaţie de prietenie profundă cu Lorelai şi cu asistentul maternal ce a avut grijă de Lorelai, care a devenit, prin toate sacrificiile pe care le-a făcut pentru ea, o adevărată mamă. Sorin Roşca Stănescu a transmis tuturor celor prezenţi, copiii, cadre militare, profesori, că Lorelai este un exemplu pentru toţi, dar mai ales pentru cei care nu s-au născut cu probleme de sănătate “Diferenţa dintre un înger şi un neînger este că îngerul dăruieşte mai mult decât primeşte. Cea mai importantă capacitate a lui Lorelai este că e capabilă să ofere mai multă iubire, decât primeşte. Şi asta îi dă toată puterea. Am avut şansa extraordinară de a o avea musafir pe Lorelai şi vreau să vă spun că Lorelai a făcut filosofie. Şi cât ea făcea filosofie, eu am ascultat şi vă dau cuvântul de onoare că de multe ori am rămas impresionat, pentru că ea este un amestec de copil frumos, deschis şi de om extrem de matur. “

Ivan Ivanoff, prezent şi el la această întâlnire de suflet, a mărturisit celor prezenţi că o cunoaşte pe Lorelai de la naştere. “La vremea respectivă, când s-a născut, poate Dumnezeu ne-a luminat mintea ca din paleta de asistenţi maternali pe care am avut-o la acea vreme, am ales-o pe această doamnă să-i fie mamă Albertei. A fost cea mai inspirată alegere pe care a putut să o facă comisia de protecţie a copilului. ” a mărturisit vădit emoţionat Ivan Ivanoff, secretarul judeţului Dâmboviţa.

Primăria Municipiului Târgovişte a fost reprezentată de vice-primarul Ciprian Prisăcaru, care a declarat că nu a venit doar pentru a reprezenta primăria, ci mai ales pentru că a rămas impresionat de ceea ce poate să facă Alberta.


Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > reda[email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “Lorelai, “fetiţa minune”, învinge greutăţile vieţii

 • 1 octombrie 2014 at 22:29
  Permalink

  Buna, Lorelai. as vrea sa-ti dau ceva ,daca accepti. imi placi foarte ,foarte mult. Eu, cea care scriu sunt sotia lui Ileana Ion,CRISTINA ma numesc si ma repet ,vreau sa ti ofer ceva cu mult, mult drag. pupiki

  Reply
 • 15 octombrie 2013 at 13:13
  Permalink

  Un adevarat exemplu pentru noi toti.Multumim Lorelei!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro