Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3706
19-1-2022

LONDRA LA PAS – Cristian Gabriel GROMAN: CONDUCĂTORILOR NOȘTRI, SCRISOARE FĂRĂ RĂSPUNS…

 

Domnilor parlamentari, secretari, jurişti, preşedinţi, premieri sau alte capete “luminate” care,   de-a lungul timpului aţi fost, sunteţi sau veţi fi CORUPŢI,  vă scriu de departe, această scrisoare, vouă, acelora din cauza cărora am fost nevoit să plec în EXIL, ca alte câteva milioane de fraţi români. Acum câteva zile, am participat şi eu la un PROTEST  aici, în Londra, oraşul meu adoptiv. Din pieptul acelor români, a răsunat un singur glas: “Încetaţi cu JAFUL asupra acestei biete ţări a noastre!” 

Sunteţi aleşii ţării, ar trebui să reprezentaţi interesele  NUMAI ŞI NUMAI ale POPORULUI  ROMÂN! Voi sunteţi în SLUJBA noastră şi nu invers! Aţi UITAT acest lucru! Aşadar, este bine SĂ VĂ REAMINTIM, pentru că AMNEZIA este o boală POLITICĂ în România. NU sunteţi şi NU veţi fi veşnic în aceste funcţii. TOŢI PROMITEŢI,  însă, când ajungeţi în funcţii, vă loveşte subit, AMNEZIA şi vă interesează doar  ÎNAVUŢIREA voastră peste noapte! Sunteţi mai rău caFANARIOŢII, sunteţi o RUŞINE pentru acest POPOR şi pentru CONDUCĂTORII  pe care EL i-a avut! Pentru un VLAD, ŞTEFAN, MIHAI, MIRCEA, pentru OAMENI care îşi dădeau VIAŢA  pentru binele ŢĂRII!  VOI o vindeţi pe NIMIC! Nu vă pasă decât de COMISIOANELE  şi buzunarele voastre! A fi “POLITICIAN” a devenit o AFACERE în zilele României de azi! Toţi OPORTUNIŞTII,  toţi ŞMECHERAŞII, tari în “PAPAGAL”, ajung în ziua de azi “politicieni”. Păi, nu e de mirare unde am ajuns, ca NAŢIE!

Sunteţi SURZI  la glasul POPORULUI, sau vă faceţi că nu-l auziţi! Îl ignoraţi, considerându-l un popor de PROŞTI! S-ar putea să vă pară rău! În toată istoria acestui neam, niciodată acesta, nu a fost mai ASUPRIT, JIGNIT, OROPSIT, DESCONDIDERAT, JUPUIT, DISPREŢUIT ŞI  FURAT, ca în timpurile accederii voastre la PUTERE.  Nici în timpul romanilor, ale năvălirilor barbare, ale turcilor sau în timpul celor două războaie mondiale! VOI, doar aţi DISTRUS!

Aveţi TELEVIZIUNI,  posturi de RADIO, PRESĂ SCRISĂ, care să vă servească interesele MURDARE,  însă nu aveţi CONŞTIINŢĂ! Serviţi INTERESE  STRĂINE, numai  pe ale PROPRIULUI  POPOR, acela care v-a dat votul, ca să ajungeti acolo, NU!

Aţi SUPT  vlaga acestui popor! Aţi VÂNDUT tot ce se putea vinde! PE NIMIC… Aţi uitat de unde aţi plecat şi îi DISPREŢUIŢI  pe cei pe care i-aţi SĂRĂCIT! Le-aţi pus BIRURI, TAXE şi IMPOZITE mai grele chiar decât TRIBUTUL impus odinioară de turci! Oamenii au ajuns la DISPERARE şi la SAPĂ DE LEMN!

GEME ŢARA, SÂNGERÂND, iar vouă nu vă pasă de nimeni şi nimic, nici de cei rămaşi în ţară, nici de cei plecaţi din ea, tot din cauza VOASTRĂ!  Pentruvoi, PATRIOTISMUL este doar un cuvânt din dicţionare, pe care nu-l cunoaşteti!

Nu aveţi nici o TEAMĂ, nici de JUSTIŢIA care, în multe cazuri, s-a dovedit a fi cumpărată cu banii voştri MURDARI, nici de DUMNEZEU! Nu vă pasă de NIMENI şi de NIMIC, doar o dată, cam  la 4 ani, vă aduceţi aminte de oamenii SIMPLI… Deveniţi SUBIT mai buni, mai umani, mai iubitori şi începeţi să CERŞIŢI, din nou, voturile care să vă mai asigure, încă un ciolan de ros!

Acum, v-aţi gândit că mai aveţi, totuşi ceva de vândut… Din nou, PE NIMIC! Aveţi 100 de saci (de cartofi,spre exemplu), nu îi puteţi căra la etajul la care staţi, pentru că vă dor şalele, tocmiţi pe unul mai sprinten, să vi-i care, dar el vă ia,drept simbrie, 94 şi vă lasă vouă doar 6. Vi se pare CORECT?

OARE, voi mai puteţi fi numiţi OAMENI? Vă las pe voi să răspundeţi, singuri! Eu, până şi aici, departe, M-AM SĂTURAT DE VOI!

P.S.  Îmi cântăresc cu grijă, fiecare cuvânt însă, niciunul dintre ele nu este prea greu faţă de JAFUL pe care l-aţi făcut, de-a lungul timpului…

 

Cristian Gabriel Groman

Londra

21.09.2013

 

Citeşte şi

NERO, BRAC GERMEN – romanul foileton ajuns la episodul al patrulea…

REVENIRI – interviu cu doamna profesoară Dana NEACȘU, din New York…

ÎN CALEA LUPILOR DE IERI ȘI DE AZI – tableta marelui regizor Constantin  VAENI…

ECOURI DE LA CITITORI…

MELANCOLII – cu doamna Constanța POPESCU…

Ceva despre toamnă în ARTIFICII  DE  LÂNGĂ  SERELE  CU  FLORI, cu doamna Mariana OPREA STATE…

CULTURA  URBANĂ, rubrica domnului lector universitar doctor Pompiliu  ALEXANDRU…

SEMNAL, o carte nouă de POEZIE…

CULTURA LA MARGINEA ȘOSELEI, cu Teodor Constantin BÂRSAN…

AȘA O LIPSĂ DE INCULTURĂ și un mare actor, Puiu JIPA…

PLIMBĂRI  BUCUREȘTENE, rubrica de fiecare sâmbătă a Cătălinei  CRISTACHE…

JUNIOR  DE  WORCESTER, cu tânărul student Mihai Bogdan VLĂDUCĂ…

CULTURA  ONLINE, cu domnul profesor doctor Daniel  TACHE…

Doamna profesoară Mihaela MARIN și rubrica ei CULTURĂ  ȘI  EDUCAȚIE…

CULTURĂ  ȘI  ISTORIE, cu doctorul în istorie Radu  STATE…

 

 

Distribuie:

3 thoughts on “LONDRA LA PAS – Cristian Gabriel GROMAN: CONDUCĂTORILOR NOȘTRI, SCRISOARE FĂRĂ RĂSPUNS…

  1. Se pare că pe mai mulţi indivizi a deranjat scrisoarea mea către conducătorii corupţi, întrucât mi s-a interzis distribuirea link-ului (pe Facebook) care face trimitere la acel material, apărut în Gazeta Dâmboviţei, aceşti indivizi raportând postarea mea ca fiind ABUZIVĂ… Dar ceea ce fac TÂLHARII aceia, nu este ABUZIV? Că au distrus o ţară întreagă şi au pus-o pe butuci, aducând oamenii la DISPERARE şi la SAPĂ DE LEMN? Se pare că am deranjat şi pe unii care sunt pentru proiectul ROŞIA MONTANĂ, întrucât, în material făceam referire, cu o uşoară ironie, şi la acest subiect! ÎNCĂ SE PRACTICĂ POLITICA PUMNULUI ÎN GURĂ! ŞI SE BAT ÎN PIEPT CĂ ESTE DEMOCRAŢIE ŞI AVEM DREPTUL LA LIBERĂ EXPRIMARE! ESTE MAI RĂU CA PE VREMEA COMUNIŞTILOR! Iată ce îmi apare, când vreau să postez acel material: Your message couldn’t be sent because it includes content that other people on Facebook have reported as abusive.

    If you think you’re seeing this by mistake, please let us know.

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo
kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media