La Uzina Mecanică Mija: Pregătiri pentru debarcarea directorului Sorin Cristescu? Care sunt indiciile sindicatului

Se pregăteşte debarcarea directorului de la Uzina Mecanică Mija, Sorin Cristescu! Semnalul de alarmă a fost tras chiar de către liderul de sindicat, Constantin Bucuroiu care are numai cuvinte de laudă la adresa directorului în cauză. Ba mai mult, liderul de sindicat consideră că nu managementul societăţii este vinovat pentru impasul în care se află în prezent societatea, ci vremurile pe care le trăim cu toţii.

Sorin Cristescu de la UM Mija pentru mine a fost până acum un director bun, problema este că nu l-au ajutat vremurile pe el… şi că a ajuns în impas Mija. Dar, ca director, a fost un director ascultat, un director care a organizat bine treburile, un director care şi-a conservat foarte bine investiţiile şi le-a realizat chiar cu brio, deci un director care a căutat să meargă foarte bine Uzina de la Mija. Acum  i s-a prelungit doar cu o lună de zile mandatul, ceea ce îmi arată mie că deja se pregăteşte debarcarea lui.

Ce nu-mi place este că nu sunt deschişi, să spună „Domne, noi am gândit ca la Mija să aducem pe zmeul zmeilor care se numeşte X şi care sigur în trei luni de zile va duce UM Mija la o producţie de 75%. Cred că acolo sunt lupte interne, cineva se bate pe undeva pe locul acesta, nu înţeleg? Nu este bine ce se întâmplă”, a declarat liderul de sindicat,  Constantin Bucuroiu, preşedintele Alianţei Sindicatelor din Industria de Apărare.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro