VIDEO – “Dorel” în acțiune la Târgoviște! A spart o conductă de apă și a fugit!

Distribuie:

“‘Doreii'” firmei Complis, fosta firmă a prefectului Victor Sanda,  ce execută lucrări pe proiectul european de înlocuire a rețelelor de apă din municipiu, au dat ieri lovitura în zona Caraiman. În timp ce săpau, pentru a îngropa noile tubulaturi, angajații companiei, care apropo nu poartă salopete cu numele firmei și nici nu au utilaje inscripționate, au spart în jurul orei 17:00, o conductă de apă a Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița.  Ca niște angajați responsabili au fugit cât au putut de repede, lăsând apa să curgă mai bine de o oră, până când s-a intervenit pentru remedierea defecțiunii. Se pare că reparația a fost făcută de firmă sub supravegherea Companiei de Apă. Cu două moașe, reparația este de mântuială, apa picurând pe lângă manșoanele instalate, pe principiul las-o mă că merge așa!

conducta sparta

Suntem curioși dacă această durere-n cot se datorează faptului că printre „experții în apă” care au ajutat firma Complis să obțină proiectul (și nici nu se feresc să spună că au luat salariu de la respectiva societate comercială) este nimeni altul decât confuniv-ul Dorin Staicu, actualul director general al Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”8pm4qgdCe2E”]

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “VIDEO – “Dorel” în acțiune la Târgoviște! A spart o conductă de apă și a fugit!

 • 1 aprilie 2014 at 14:32
  Permalink

  Care fosta firma ,este si actuala tot a lui SANDA.Ce vedeti sunt firme subcontractoare si de aceea nu au inscriptionate nimic pe utilaje si vestele muncitorilor.Sunt firme de mana a treia care habar n-au cu ce se mananca alimentarile cu apa.Este bataie de joc pe bani europeni.Se lucreaza cu indiferenta din toate punctele de vedere,bani aruncati de pomana.Nu se compacteaza peste conducta pamantul,se impinge cu utilajele fara sa fie ales cu pietre mari riscand sa se sparga conducta in timp,trotuarele in urma lor raman ca dupa razboi.Nu mai ai pe unde sa circuli,iti rupi gatul.Tehnologia nu este respectata catusi de putin conform manualului calitatiii.Isi bat joc de lucrari si bani iar peste ceva timp vor sparge asfaltul deoarece vor aparea sparturi in retea.Unde este firma de consultanta care este platita cu bani grei pentru a superviza lucrarea,unde sunt dirigintii de santier.De la Compania de Apa nu vede nimeni ,deoarece ei sunt beneficiarii lucrarii ,de ce nu ia nimeni nici o masura.SI NE MAI MIRAM DE CE MERG TOATE BINE IN TARA ASTA.

  Reply
 • 13 martie 2014 at 20:51
  Permalink

  Fosta firma a comunistului Sanda? chiar asa de fraieri sa fim si sa credem…si asta vara in Micro 3 au spart vreo doua conducte…si culmea ca pierderile de apa au fost platite din banii contribuabililor….RUSINE MIZERIE DE PREFECT CU FIRMA TA DE RETARDATI

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro