UNPR Dâmboviţa pierde preşedintele şi o parte din membri

Bogdan Manole demisionează de la conducerea UNPR Dâmboviţa, după fuziunea partidului cu PMP. O parte din membri vor renunţa şi ei la partid. Manole, cel mai tânăr preşedinte de organizaţie judeţeană din ţară,  a preluat preşedinţia UNPR după demisia lui Dumitru Miculescu şi a condus partidul în campania electorală pentru alegerile locale. Manole spune, însă, că nu crede în proiectul PMP.

„UNPR a fost un proiect în care am crezut şi pentru care am luptat până la capăt. Deşi, partidul a avut o perioadă dificilă după plecarea domnului Miculescu, am fost o echipă de tineri care am crezut în şansa noastră şi am luptat. Am făcut toate eforturile şi am rămas o echipă. Însă, noul proiect nu mai este proiectul nostru şi nu ne regăsim în noua construcţie. Motiv pentru care atât eu, cât şi o parte din colegii cu care am bătut drumurile judeţului în campania electorală vom demisiona din partid” a explicat Manole pentru Gazeta Dâmboviţei.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “UNPR Dâmboviţa pierde preşedintele şi o parte din membri

  • 3 august 2016 at 18:55
    Permalink

    Nu iubesc Pmp-ul ,ci din potriva, dar halal politician tanar sau cei reprezentati de asa ceva…traseism invatat din perioada in care se afla in scutece politice la psd. Ce se naste din pisici (psd) tot soareci mananca!
    Asa ca draga GD nu mai promova stilul asta de tineri politicieni fara cultura politica ci doar traseistica bazata pe propiul interes si atat.

    Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro