UNPR Dâmboviţa pierde preşedintele şi o parte din membri

Bogdan Manole demisionează de la conducerea UNPR Dâmboviţa, după fuziunea partidului cu PMP. O parte din membri vor renunţa şi ei la partid. Manole, cel mai tânăr preşedinte de organizaţie judeţeană din ţară,  a preluat preşedinţia UNPR după demisia lui Dumitru Miculescu şi a condus partidul în campania electorală pentru alegerile locale. Manole spune, însă, că nu crede în proiectul PMP.

“UNPR a fost un proiect în care am crezut şi pentru care am luptat până la capăt. Deşi, partidul a avut o perioadă dificilă după plecarea domnului Miculescu, am fost o echipă de tineri care am crezut în şansa noastră şi am luptat. Am făcut toate eforturile şi am rămas o echipă. Însă, noul proiect nu mai este proiectul nostru şi nu ne regăsim în noua construcţie. Motiv pentru care atât eu, cât şi o parte din colegii cu care am bătut drumurile judeţului în campania electorală vom demisiona din partid” a explicat Manole pentru Gazeta Dâmboviţei.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 2 ganduri despre “UNPR Dâmboviţa pierde preşedintele şi o parte din membri

  • 3 august 2016 at 18:55
    Permalink

    Nu iubesc Pmp-ul ,ci din potriva, dar halal politician tanar sau cei reprezentati de asa ceva…traseism invatat din perioada in care se afla in scutece politice la psd. Ce se naste din pisici (psd) tot soareci mananca!
    Asa ca draga GD nu mai promova stilul asta de tineri politicieni fara cultura politica ci doar traseistica bazata pe propiul interes si atat.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro