Țuțuianu întreabă: “N-ar fi bine că primar interimar al Târgoviștei să fie Cristian Stan?”

Întrebarea, ca și răspunsul, erau inevitabile (parcă vă spuneam ceva de echipă de prin luna iulie). Acum președintele PSD Dâmbovița are și pretextul: delegarea către viceprimarul social democrat Cristian Stan a responsabilităților în ceea ce privește implementarea proiectelor cu finanțare europeană, unul dintre cele mai importante atribuții ale primarului de municipiu.

CITEȘTE ȘI : CRISTIAN STAN, DELEGAT CU RESPONSABILITATEA PE PROIECTELE EUROPENE ALE TÂRGOVIȘTEI

“‘Mă întreb dacă nu ar fi mai bine ca domnul Ciprian Prisăcaru să treacă pe locul 2 și primar interimar să fie Cristian Stan” se întreabă Țuțuianu, citat de politica-broaștei.ro. Și chiar plusează: Sau eventual, poate domnul Prisăcaru, fiind ocupat cu baschetul, cu arbitrajul și cu alte lucruri, n-ar fi mai bine să se ocupe de aceste lucruri și să lase primăria municipiului Târgoviște.”  (SIC!)

În opinia liderului PSD, un alt personaj care ar trebuie să-l cam lase este city managerul Gabriel Cioacă. De aceea, Țuțuianu își mai pune o întrebare: “Stau și mă întreb dacă mai are rost să avem managerul public la primăria Municipiului.”

În același ton, ne întrebăm și noi când vor primi răspuns întrebările președintelui PSD Dâmbovița? Pentru ca evident e doar o chestiune de alegere a momentului potrivit!

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 6 ganduri despre “Țuțuianu întreabă: “N-ar fi bine că primar interimar al Târgoviștei să fie Cristian Stan?”

 • 30 septembrie 2014 at 20:52
  Permalink

  Da…. puneti-l pe Boriga, mai sunt multi bani de furat , vai de capul vostru, din cauza asta tara a ajuns in halul care este , o tara condusa de hoti , sustinuti de prosti si de analfabeti sau de alti hoti.

  Reply
 • 30 septembrie 2014 at 20:24
  Permalink

  Domnul Prisacaru trebuie sa stie ca functia de viceprimar si cea de primar interimar se bazeaza doar pe votul consilierilor si azi .in consiliul local ACL n-a functionat Daca alianta PNL – PDL adica ACL nu functioneaza la nivel municipal si poate si fara PNL ( ca PDL -ul n-a rezolvat problema cu “independentul” Raducanu) intr-o extraordinara situatia viceprimarilor poate fi schimbata si nu mai stiu cu cine se va mai certa domnul Tutuianu. Cat despre administratorul public sa-si vada domnul Tutuianu de administratorul lui de la judet.

  Reply
 • 30 septembrie 2014 at 15:44
  Permalink

  Gazeta întreabă: “…când vor primi răspuns întrebările președintelui PSD Dâmbovița?”
  io răspund: cînd întrebările vor fi adresate către “Radio Erevan”. 😉

  Reply
 • 30 septembrie 2014 at 10:56
  Permalink

  Altii mai competenti nu aveti?? Ce ii recomanda pe acesti indivizi,altceva decat “familia”? Mai stiti replica celebra din filmul celebru??Si daca o stiti si daca nu o stiti,schimbati-i pe toti,sunt 0 !Sunt 0 dupa cum si cate locuri de munca au creat!

  Reply
 • 30 septembrie 2014 at 10:37
  Permalink

  Nu credeti ca cel mai bun ar fi d-nul Tutuianu ? Sa se ocupe si de primaria din Targovoste si de toate primariile din judet? trebuie sa recunoasteti ca este cel mai bun , cel mai priceput , cel mai destept si frumos si cel mai cinstit: ca el nu mai gasim!!! Ar trebui clonat. Si ar mai trebui sa marim productia de oglinzi speciale, sa nu cumva sa-si dea seama ,,seriful…nu imparatul”cit de gol este ( pe afara si prin inauntru).

  Reply
 • 30 septembrie 2014 at 10:20
  Permalink

  nici prisacaru nu face mare branza, dar nici pe stan nu-l vad. il vrem pe boriga inapoi

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro