Liderii ACL Dâmbovița puși “cu botul pe labe”! Nici o reacție în apărarea colegilor din primăria Târgoviște

Lipsă totală de reacție în cazul liderilor ACL Dâmbovița: Iulian Vladu și Ludovic Orban, în fața atacurilor fără precedent pe care președintele CJD și PSD Dâmbovița le exercită asupra executivului primăriei, în special asupra primarului interimar PDL Ciprian Prisăcaru și a city managerului Gabriel Cioacă. Acesta din urmă, fost purtător de cuvânt al PNL a renunțat la politică tocmai din această lipsă de reacție.

PNL DÂMBOVIȚA ÎL PIERDE ȘI PE PUTĂTORUL DE CUVÂNT GABRIEL CIOACĂ! ACESTA RENUNȚĂ LA POLITICĂ!

ȚUȚUIANU ÎNTREABĂ: “N-AR FI BINE CĂ PRIMAR INTERIMAR AL TÂRGOVIȘTEI SĂ FIE CRISTIAN STAN?”

ACL nu a declarat nimic, nu a trimis comunicate de presă, parcă ar fi dispărut de pe fața Târgoviștei. Nu același lucru s-a întâmplat când l-au adus pe Klaus Johannis la Târgoviște și s-au lăudat cu faptul că dreapta conduce primăria municipiului prin Ciprian Prisăcaru.

Acum ar fi trei variante:

1. Țuțuianu are dreptate! Dar dacă așa ar sta lucrurile e greu de crezut că cei doi președinți de ACL știu exact în ce constă dreptatea lui.

2. Există o “strângere de mână” stânga-dreapta, pe principiul ”ca să fie bine și să nu fie rău”, care asigură binele doar pentru câteva persoane de la vârful dreptei. Partidele ducă-se pe pustii!

3. Vladu și Orban îl știu de frică pe Țuțuianu și nu se iau cu el decât în spețe minore, generale (frecții la picior de lemn) și îl ocolesc cât se poate când e vorba de o speță gen – primăria municipiului Târgoviște.

Având în vedere variantele, găsiți șeriful!

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Liderii ACL Dâmbovița puși “cu botul pe labe”! Nici o reacție în apărarea colegilor din primăria Târgoviște

 • 10 noiembrie 2014 at 18:28
  Permalink

  Primarul interimar Ciprian Prisecaru ACL, a inceput hinghieriada in Targoviste, in turul 2 al alegerilor prezidentiale- stie Johannis ce pierde sau e deliberata?

  Reply
 • 30 septembrie 2014 at 20:44
  Permalink

  Domnul Cioaca si-a atins obiectivul ( administrator public) pe interimatul Volintiru de ce sa se .lege la cap pe lnterimatul Orban. Apropo intelegand ca nu mai avem un purtatorr de cuvant al PNL-ului orice consilier liberal e liber la exprimarea parerilor legate de hotararile aprobate in consiliu – uraaa.! In consecinta doresc sa aduc la cunostinta opiniei publice ca Hotararea de aprobare a PUZ Spatiu comercial, birouri,si locuintel- Tudor Vladimirescu nr.79A beneficiar Barau Valeriu Marius este ilegala si dupa consultarea unui jurist doresc sa sesizez Prefectura Dambovita eventual sa atac in contencios aceasta Hotarare.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro