Cristian Stan, delegat cu responsabilitatea pe proiectele europene ale Târgoviștei

Viceprimarul social democrat Cristian Stan a fost delegate atribuțiile primarului ce decurg din calitatea de beneficiar al unui număr de 18 proiecte europene cu finanțare nerambursabilă. Cu alte cuvinte Stan va răspunde de implementarea proiectelor cu finanțare europeană. Printre acestea se numără PIDU-urile, Șoseaua de centură, Baza Crizantemă dar și alte mari proiecte aflate în desfășurare. Primarul interimar Ciprian Prisăcaru este cel care a delegat atribuțiile, fiind pentru prima dată când un viceprimar se ocupă de acest subiect, având drept de semnătură în cadrul acestor proiecte. “Este o misiune destul de dificilă, de aceea cred că au fost și cedate aceste atribuțiuni. Voi face o analiză a situației concrete, dar nu voi face rabat de la calitatea lucrărilor.” a precizat Cristian Stan. Acesta a precizat pentru Gazeta Dâmbovița ca în perioada următoare va cere în mod expres explicații și detalii privind atribuțiunile delegate.

Delegarea acestuia coincide cu scandalul creat în jurul PIDU-urilor (Proiectelor de dezvoltare urbană), conducerea CJD atacând executivul primăriei pentru modul de implementare al proiectelor.

CITEȘTE ȘI: RĂZBOI TOTAL PE PIDU-URI! MIZA – CINE VA FI ÎN POZĂ LA TĂIEREA PANGLICII!?

taiere-panglică-pidu-targoviste

 

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 3 ganduri despre “Cristian Stan, delegat cu responsabilitatea pe proiectele europene ale Târgoviștei

 • 26 septembrie 2014 at 18:51
  Permalink

  Cristi ce se intampla cu proiectele pe fonduri europene de care zice Tutuianu ca se fura si sant ilegalitati ???? SE PARE CA ASOCIATUL TUTUIANU A INCEPUT SA TE BAGE LA APA….. :)))))

  Reply
 • 25 septembrie 2014 at 18:10
  Permalink

  Daca nu veti face rabat de la calitate , ce facem cu lucrarile de asfaltare prost executate, de calitate infrioara, cu asfaltul de deasupra cel de anduranta , de granulatie 16 mmm in loc de 8mmm, trotuare nealiniate, parcari terminate in proportie de 70 % .Toate aceste lucrari de calitate foarte proasta sunt in micro 11. Cine a semnat lucrarile , pe faze determinante, cine este diriginte de santier ?.Dorim , fapte de vorbe suntem satui pana la gat !

  Reply
 • 25 septembrie 2014 at 16:56
  Permalink

  Ar trebui sa-si ia un dispozitiv de protectie pentru fund si dopuri de urechi; seful lui de partid are obiceiuri golanesti-da suturi in fund si injura….

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro