TITU: Al treilea tratament aviochimic în această vară! Primăria a făcut și dezinsecții terestre

În perioada 14-18 august 2017 se vor executa tratamente aviochimice, de combatere a dăunătorilor, insecte de disconfort — ţânţari, muşte, omizi, gândaci – pe zone infestate de pe suprafata orasului Titu, ca urmare a perioadei de canicula. Combaterea se efectueaza doar o singura zi, în cursul dimineţii, începând cu orele 05.30 şi terminând cu orele 10.30, în funcţie de condiţiile meteo. Dacă vremea nu este favorabilă aplicării tratamentului, aceasta se amână pentru următoarea zi propice acestei activităţi.

Se vor folosi substanţe produse de Divizia Bayer şi avizate de Ministerul Sănătăţii Publice, respectiv Aqua K-Othrine , care sunt toxice pentru albine şi organisme acvatice. Produsul nu este dăunător oamenilor şi nici mediului înconjurător.


Titu este prima localitate din județ care a început astfel de tratamente în 2013 și singura localitate din județ care executa 3 tratamente aviochimice în acest an. Pe lângă acestea, la nivelul orașului au fost realizate dezinsecții terestre împotriva căpușelor și altor dăunători pe toate spațiile verzi și în scările de bloc, de la parter pana la etajul 4. 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic