Titu a obținut finanțare prin PNDL pentru școli, ISU și infrastructură

Comunicat de presa Primaria Titu
Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene a publicat lista obiectivelor de investiții și sumele alocate acestora pentru finanțarea prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), etapa a II-a, ce se derulează în perioada 2017 – 2020.
Orasul Titu a primit finantare pentru proiectele ce vizeaza modernizarea/dotarea unitatilor de invatamant in vederea obtinerii autorizatiei de functionare ISU, dar si pentru proiectul de construire infrastructura in zona cartierului Titu Nou (strazi, trotuare).  Proiectele pentru scoli au fost concepute si depuse anul acesta, iar proiectul „Construire străzi în zona Titu Nou” a fost depus de domnul primar Traian Niculae impreuna cu aparatul de specialitate la M.D.R.A.P.  cu adresa nr. 11965/04.11.2014, revenire cu adresa 9621/14.08.2015. Domnul primar impreuna cu aparatul primariei au mai realizat si au mai depus inca 2 proiecte in anii trecuti pentru a primi finantare guvernamentala, dar deocamdata nu au fost finantate, urmand sa se identifice alte surse de finantare pentru a fi finalizate si acestea (buget local sau alte surse):
▪ „ Modernizare drumuri locale şi străzi oraş Titu Etapa III”, cuprinde străzile de peste calea ferată – zona Atârnaţi şi str. N. Bălcescu (proiect depus la M.D.R.A.P.  cu adresa nr. 13126/03.11.2015).
▪ „Modernizare DC 42 DN7-Halta Boteni 3,850 km” (proiect depus la M.D.R.A.P.  cu adresa nr. 12571/23.10.2015).
Alocarile de fonduri de la MDRAP pentru investitiile din anii urmatori din orasul Titu reprezinta o incununare a eforturilor de ani de zile a domnului primar, a echipei de specialisti din cadrul primariei Titu si, nu in ultimul rand, urmarea unei evaluari corecte a Ministerului Dezvoltarii, conforme cu criteriile obiective stabilite la nivel national pentru toate localitatile, pe baza de indicatori bine determinati si nu pe criterii politice.
Va reamintim ca primaria Titu mai are in lucru sau finalizate numeroase alte proiecte pentru dezvoltarea orasului, atat din fonduri proprii (buget local), cat si din fonduri guvernamentale si europene.
Va multumim!
Echipa primăriei Titu

Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Titu a obținut finanțare prin PNDL pentru școli, ISU și infrastructură

  • 22 iulie 2017 at 22:59
    Permalink

    POATE O SA FACA O CANALIZARE SI APA POTABILA PENTRU SATELE CARE APARTIN DE TITU ( FUSEA ,CODREANU ,PLOPU, HAGIOAICA….) SI PE ACOLO L-A VOTAT LUMEA DAR TRECE NUMAI CAND E CAMPANIA ELECTORALA,

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro