TÂRGOVIȘTE: Skate Parkul se va contrui într-o zonă degradată a Parcului Chindia

Propunerea înițială, aprobată de Consiliul Local al Municipiului Târgoviște, a fost consrucția unui Skate Park  pe spațiul verde din vecinătatea fostului Restaurant Brotăcei, aflat în Parcul Chindia. Cum realzarea de construcții pe spațiul verde este interzisă prin lege, municipalitatea a retras hotărâtea. Noua propunere este ridicarea Skate Parkul într-o zonă dgrdată a parcului, închisă publicului.

„Solutia pe care o propun Consiliului Local Targoviste, vizeaza marirea Parcului Chindia cu aproximativ 4000 mp, intr-o zona acum degradata, inchisa publicului in acest moment, care nu a mai fost utilizata de zeci de ani. 
Din cei 4000 mp., aproximativ 1000 mp. vor fi ocupati de investitie, iar diferenta este reprezentata de spatiul verde care va fi amenajat. Accesul in noua locatie va fi facut prin zona pistei de alergare din parc, partea dinspre Gradina Zoologica Targoviste.” a anunțat primarul Târgoviștei, Cristian Stan, pe pagina sa de facebook. 


Tinerii de la The Grind Vice au întocmit o petiție în lna martie a anului trecut, prin au solicitat  Primăriei Municipiului Târgovişte să construiască un skatepark, în care să practice în voie şi ca la carte un sport tot mai popular şi mai iubit de tineri. Iubitorii acestui sport îşi doresc concursuri de elită, să atragă tot mai mulți turişti în municipiu şi, de ce nu, un venit oraşului.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca