TÂRGOVIŞTE: Inaugurat în campania electorală, Clubul Pensionarilor nu a fost deschis, încă, publicului

Distribuie:

La trei luni de la inaugurare, Clubul Pensionarilor din Târgovişte, amenajat într-o fostă centrală termică este, încă, închis publicului. Situaţia se datorează lipsei de avize. Clădirea a fost racordată la sistemul de alimentare cu gaze abia în urmă cu o săptămână, din cauza termenelor foarte lungi pentru racordări ale furnizorului. Abia în această săptămână s-au înaintat solicitările de avizare către DSP şi ISU. Legal, autorizaţiile ar trebuie să fie emise în 20 de zile lucrătoare. Dacă autoritaţiile vor fi emise în termen, după Paşte, pensionarii vor putea să se bucure de spaţiu. Cu toate că lipseau avizele, iar  Clubul nu putea funcţiona, Primăria Târgovişte a ţinut să bifeze inaugurarea Clubului în plină campanie electorală pentru alegerile generale.

Clubul din micro 6 are o capacitate de 90 de persoane. Pot deveni membri ai Clubului doar pensionarii din Târgovişte, pe baza unui dosar car va conţine şi o adeverinţă medicală pentru prezenţa în comunitate. Pensionarii vor avea legitimaţii de acces, iar personalul nu va permite accesul decât în baza acestor legitimaţii.  Persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice nu vor fi primite în incintă. Conform primăriei Târgoişte, în cadrul Clubului, pensionarii vor beneficia de asistență medicală și stomatologică primară, gratuit.

Reabilitarea și dotarea clădirii a costat 440 000 de lei. Un al doilea Club va fi amenajat într-o fostă centrală termică din micro 8.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “TÂRGOVIŞTE: Inaugurat în campania electorală, Clubul Pensionarilor nu a fost deschis, încă, publicului

  • 24 martie 2017 at 5:20
    Permalink

    cine a inventat că intrarea se face “pe baza unui dosar” e defect cu capul
    a propos, culoarea politică contează? 🙁

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro