TITU: Piesă de teatru, cu intrare gratuită, luni, de Ziua Mondială a Teatrului! Costurile sunt suportate de primărie

Administraţia locală din Titu vrea să sprijine viaţa culturală a oraşului, aflat în continuă dezvoltare, printr-o serie de activităţi susţinute financiar de primărie. Conform edilului șef, Traian Niculae, aceste activități au menirea de a dezvolta gustul publicului local pentru evenimente culturale, pe lângă cele sportive și de agrement.

Luni, 27 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, pe scena Casei de Cultură din Titu se va juca piesa Teatrului Roşu din capitală: Soţ de vânzare, o comedie savuroasă cu Ana Odagiu, Maria Radu şi Marius Gîlea. Reprezentaţia va începe la ora 19:30.  Intrarea este gratuită, costurile fiind suportate de primăria Titu.


SOȚ DE VÂNZARE este o comedie a zilelor noastre și spune povestea unui cuplu în pragul aniversării a douăzeci de ani de căsnicie. Totul mergea bine, când un personaj misterios sună la ușa acestora și le face o propunere greu de refuzat.

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca