Primăria cheltuie banii luaţi pe apartamentele construite de stat, pe Zilele Târgoviştei! Peste 120 000 de euro pe manifestări, deocamdată, secrete!

Consiliul Local Târgovişte a aprobat la propunerea executivului majorarea cheltuielilor la capitolul „Cultură recreere religie” cu 600 000 de lei: 550 000 pentru Zilele Cetăţii 2017 (aproximativ 120 000 de euro) şi 50 000 pentru Arhiepiscopia Târgoviştei în vedere organizării sărbătorii Sfântului Nifon. Conform raportului de specialitate al hotărârii, banii vin din încasări suplimentare la veniturile UAT-ului (impozit pe spectacol – 10 mii lei, alte impozite şi taxe – 18 mii lei, alte venituri  – 362 mii lei, venituri din vânzarea locuinţelor construite din fondurile statului – 210 mii lei. Deşi sumele nu sunt de ici, de colo, hotărârea a trecut ca prin brânză, consilierii puterii şi ai opoziţiei luând de bună suma propusă de primarul Cristian Stan şi de directorul economic al primăriei, Dana Popa, pe baza unui referat  (nr.2341/3.08.2017 privind organizarea zilelor oraşului) pe care nici unul dintre ei nu l-a văzut, nefiind la mapă, dar despre care se vorbeşte în raportul de specialitate. În condiţiile în care nu ştie exact ce se va face cu banii, consiliul local a aprobat, fără jenă, o sumă considerabil mai mare decât în 2016, când manifestările au costat 478 000 de lei.

Cum Târgoviştea este dispună să cheltuie atâţia banii pentru o manifestare care nu a ieşit dintr-un tipar prestabilit (sedinţă festivă, premiere cupluri, festival de folclor, târg de meşteri, Asociaţia Lupii Albi, meci de fotbal intre consilieri, ceva concerte ), poate ar fi cazul că organizarea evenimentului să facă obiectul unei licitaţii de proiect. Poate alţii au idei mai interesante care să merite cheltuială fără număr, fără număr, în aşa fel încât să nu le pară rău celor care s-au împrumutat, poate, să-şi cumpere apartamentele.


 

 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 2 ganduri despre “Primăria cheltuie banii luaţi pe apartamentele construite de stat, pe Zilele Târgoviştei! Peste 120 000 de euro pe manifestări, deocamdată, secrete!

 • 8 august 2017 at 20:35
  Permalink

  Acum ca ați anunțat aceasta infracțiune, speram ca cei care trebuie sa investigheze cum este posibil așa ceva.
  Primarul o face pentru voturi iar consilierii ca așa zice partidul, cei ce primesc acești bani ii folosesc in interes propriu.
  Banii nu au cum sa aibe o asemenea destinație, tocmai ați demascat o infracțiune.

  Reply
 • 8 august 2017 at 20:29
  Permalink

  IPS NIFON știe sau iar jmenueste GHIBANU banii?!!
  Nu se satura acesta adunătura de șarlatani…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca
Statistici Trafic