PNL vrea să reducă impozitele pentru un cartier al municipiului Târgoviște

Consilierii PNL Târgoviște au depus la primăria municipiului un proiect de hotărâre pentru modificarea zonei de impozitare din cartierul Priseaca, care este acum cuprinsă în zona B de impozitare, similară celorlalte cartiere din proximitatea centrului Târgoviștei. Consilierii liberali spun că speră să primească sprijinul colegilor din PSD pentru a promova hotărârea. Aparent, ar există un acord pe acest subiect, încă din 2013 și social democrații vorbind despre posibilitate de reducere a impozitelor în Priseaca. La începutul mandatului interimar de primar și Cristian Stan declara că va propune schimbarea zonei de impozitare. Vom vedea, însă, dăcă subiectul va fi sau nu gestionat politic.

Modificare zonei de impozitare din Priseaca către categoriile C și D se bazează pe lipsa  infrastructurii în cartier  și a utilităților promise la încadrarea într-o zonă superioară. În privința cartierului au existat proiecte de asfaltare și bugetări la nivelul Consiliului Local Târgoviște, dar se pare că la schimbarea garniturii politice naționale în 2012, proiectul depus pe PNDR a fost scurtcircuitat, iar finanțarea nu a mai ajuns la Târgoviște. Dar ca o ironie a modului în care funcţionează administraţia românească, în Priseaca, există şi drumuri asfaltate ca-n palmă. Mai exact patru drumuri agricole, asfaltate pe un program european, cu peste 850 000 de euro.

priseaca 10


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “PNL vrea să reducă impozitele pentru un cartier al municipiului Târgoviște

 • 22 aprilie 2015 at 23:15
  Permalink

  La o conferinta de presa tinuta de domnul primar interimar, domnul Stan Cristian se intreba de ce Enache nu a modificat categoria de impozitare la Priseaca acum 6 ani !!
  Tovarasu Stan nu va mai amintiti domnule ca am intrat in consiliul local in 2012, Intrebatii pe consilierii PSD care erau in Consiliu Municipal acum 6 ani de ce nu au avut o initiativa legislativa de trecere la o categorie inferioara de impozitare a satului Priseaca? .Si nu fiti suparat ca am avut acum initiativa aceasta ca doar noi am fost colegi pe lista USL in 2012..Nu ma credeam asa de important ca sa-mi fie rostit numele intr-o conferinta de presa a unui viitor candidat la functia de primar al Targovistei.
  Si imi permit sa-l corectez pe domnul Stan, modificarea zonelor de impozitare nu este o actiune administrativa ca atfel nu mai aveati nevoie de votul Consiliului pe un proiect de hotarare. Mai bine intrebati-l pe domnul secretar de ce Priseaca nu are un delegat satesc (conform legii 215 art 53 (1) in Consiliul Local.ca poate nu le desfiintam scoala si nu-i mai dadeam motiv domnului presedinte Adrian Tutuianu sa se planga ca nu stie ce sa faca cu ea din cauza de “lege proasta.”.Din cate stiu pana in 2012 a fost secretat al senatului si pe
  acolo au trecut toate legile “proaste”.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro