Percheziții la firmele care execută lucrările la PIDU B al Târgoviștei

      146 de percheziții au efectuat polițiștii în această dimineață, fiind vizate 90 de persoane suspectate de spălare de bani. Conform wall-street.ro printre firmele vizate sunt UTI, Erbașu și Strabag, fiind efectuată o percheziției și la domiciliul lui Cristian Romeo Erbașu. În dosar sunt vizați reprezentanți ai 200 de firme  care în perioada 2011 – 2014 ar fi creat circuite fictive pentru a nu plăti taxele și impozitele datorate bugetului de stat. În plus peste 100 de milioane de euro ar fi fost transferați către aceste persoane. Polițiștii vor pune în executare 90 de mandate de aducere,anchetatorii urmând să stabilească dacă se vor lua măsuri de arestare preventivă.

      UTI, Erbașu și Strabag sunt printre cele mai importante firme care au executat sau execută lucrări de mare anvergură pe teritoriul județului Dâmbovița.

   PIDU B este unul din proiectele târgoviștene pe care lucrează acum Erbașu și UTI – “Reabilitare şi modernizare infrastructură utilitaţi publice urbane, reabilitarea şi modernizarea spaţiilor publice urbane din municipiul Târgovişte.” Proiectul are o valoare de aproape 70 de milioane de lei, din care 55 sunt contribuţie nerambursabilă a Uniunii Europene.

    Erbașu și Strabag au lucrat pentru Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița la  ”Reabilitarea și extinderea stației de epurare Târgoviște – Sud”, cu o valoare contractuală de 66.983.381,37 lei fără TVA. Contractul a fost castigat de Asocierea Strabag AG & Construcții Erbașu S.A. – lider asociere SC Strabag AG, este finalizat și recepționat.

     Strabag a lucrat ca subcontractant și la Spitalul Județean unul din cele mai importante proiecte pe finduri europene ale județului.

Distribuie:

Locuri de munca

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 5 ganduri despre “Percheziții la firmele care execută lucrările la PIDU B al Târgoviștei

 • 2 februarie 2015 at 18:43
  Permalink

  Pentru toate acestea exista un tratament:

  [email protected]
  Toti putem scrie, fara riscuri sau consecinte- cititi siteul DNA

  Reply
 • 2 februarie 2015 at 8:16
  Permalink

  La Târgoviște n-ar trebui numai percheziționate firmele care lucrează în oraș, ci ar trebui pur și simplu excluse de la lucrări. Iar primarii fotogenici, care își plimbă fundurile pe la recepții și interviuri televizate doar în Duster, ar trebui trași în țeapă. Așa hal de oraș, așa hal de “lucrări”, atâta nesimțire și hoție pe față, atâtea tranșee în care-ți rupi ori mașina, ori picioarele, atâta noroi, târgoviștenii n-au văzut în viața lor. Ăsta nu e oraș, nu e municipiu, e doar un câmp de luptă lăsat la cheremul unor șmecheri și-atâta tot. Și imediat va începe și circul electoral local, în care fotogenicii și parfumații noștri, cu un tupeu binecunoscut, fără nicio limită, ne vor cerși încă o dată voturi, cu zeci de promisiuni mincinoase.

  Reply
 • 2 februarie 2015 at 6:16
  Permalink

  fiind vorba de “evaziune fiscală şi spălare de bani”, nu văd cum aceste anchete/percheziţii ne-ar da o minimă satisfacţie pentru dezastrul în care au adus o mare parte din oraş sub oblăduirea autorităţilor locale.
  într-un fel sau altul noi am rămas şi prostiţi şi cu banii luaţi! 🙁

  Reply
 • 1 februarie 2015 at 13:25
  Permalink

  Ar trebui sa o ia pe fir,de la inceputuri:proiectant,devize, constructor,beneficiar si solicitant al serviciilor,caiete de sarcini,inspectori de santier,cei ce au semnat pe toate diligentele lucrarii,toti trebuie sa plateasca pentru distrugerea orasului si jefuire pe fata…unde sunt banii ?? Au ramas fara bani si nu mai pot finaliza,si atunci au inceput sa traga de timp si de materiale?? Care din cei trei primari fotogenici este responsabil de aceasta lucrare, doar se afiseaza si pozeaza impreuna toti? Ori au batut toti palma?? Acele firme si persoane fara sprijinul autoritatilor locale nu puteau aduce astfel de prejudicii,asta trebuie sa fie clar pentru toata lumea!

  Reply
 • 1 februarie 2015 at 12:56
  Permalink

  sa vina si pe la PUCIOSA SA VADA CE ESTE SI AICI NUMAI CLOACE DE LUCRARI NEFACUTE SAU DE PROSTA CALITATE CARE EXPRIMA NUMAI EVAZIUNE CA EI STIU PE CETATENII DE ONOARE CARE ACTIONEAZA DIN UMBRA SUCCES !!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro