Parcările din Micro VI prind contur

Lucrările de modernizare a cartierului continuă. Astăzi, echipa managerială a Prmăriei Târgovişte a prezentat stadiul acestora. “Suntem în grafic. Am ajuns la etapa de turnare a asfaltului în parcări, pentru ca maşinile să poată fi parcate în regulă şi a se trece la decopertarea altor străzi. Graţie noilor tehnologii, putem turna asfalt şi pe ploaie. Este o perioadă de disconfort, dar vom duce proiectele la bun sfârşit”, a declarat Gabriel Boriga, consilierul primarului Ciprian Prisăcaru. Acesta a adăugat: „De 35-40 de ani nu s-au executat lucrări de o aşa amploare în Micro VI. Vă aminetesc că deviza mea este: Am promis, facem!”

parcari m6 (5)

Lucrările vor continua şi în Aleea Trandafirilor, Cartierul CFR, Micro 11 și Micro 12, conducerea municipiului mulţumind locuitorilor pentru înţelegere şi pentru încrederea acordată.

parcari m6 (8)

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 6 ganduri despre “Parcările din Micro VI prind contur

 • 28 iunie 2014 at 12:44
  Permalink

  Stefanescu lucian….Si daca nu se facea nimic? Cum era? Tu daca ai de ales intre ceva si nimic, alegi nimic?Prost esti daca faci , prost esti daca nu faci. Cum o dai tot nu multumesti lumea.

  Reply
  • 3 iulie 2014 at 19:27
   Permalink

   Păi așa se pune mă problema? Adică tu cum ar fi spui că decât să fure alții mai mult, mai bine cu ăsta că fură mai puțin, nu? Sau decât să fure doar, măcar să fure, dar să mai și facă câte un rahat, nu? Cu toate că nu sunt convins de cine a furat mai mult și cine mai puțin, sunt convins de faptul că hoții, oricât ar fura, ar trebui să fie la pușcărie și nu la primărie…

 • 26 iunie 2014 at 21:49
  Permalink

  am uitat sa-ti aduc aminte ca a murit si un copil , datorita calitatii lucrarilor facute, daca era copilul tau ce ziceai acum

  Reply
 • 26 iunie 2014 at 21:41
  Permalink

  mihai iordanescu, cum crezi ca un puscarias a facut ceva bun in orasul asta. nu sunt nici pdl-ist, psd-ist, nu fac parte din nici un partid, sunt constructor si am lucrat si mai lucrez pe mai multe santiere din tara asta. calitatea lucrarilor si pretul la care se fac conteaza nu cantitatea lor.banii vin de la buget, ei trebuiesc chetuiti, indiferent ce partid conduce orasul asta, dar nu trebuie sa-si bata joc de banii mei, ai tai si ai targovistenilor.

  Reply
 • 25 iunie 2014 at 20:07
  Permalink

  Stefanescu Lucian, esti prost sau rau intentionat? cum a distrus orasul, ia povestestene si noua? eu vad ca la evoluat, a facut un oras frumos! porbabil esti un cocalar PSD-ist!

  Reply
 • 25 iunie 2014 at 17:08
  Permalink

  Sa-i fie rusine acestui asa zis primar, consilier sau cum o sa-si mai zica in continuare, ca a distrus orasul asta, calitatea lucrarilor conteaza, nu propaganda care o face pe banii targovistenilor. Pacat de orasul asta , a ajuns pe mana unor sportivi ratati. De fapt noi care i-am votat suntem de vina, ei au venit aici doar sa-si faca afacerile lor. Sa va fie rusine si voua gazetarilor care a-ti fost cumparati de ei ca sa postati asa articole.

  Cu scarba,

  Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro