O nouă investiție! Grădiniță reabilitată la standarde europene la Bezdead

O zi deosebită astăzi pentru locuitorii și administrația locală din Bezdead. A fost inaugurată recent reabilitatea Grădiniță Nr.1 din localitate, în prezența reprezentanților Consiliului Județean Dâmbovița și a inspectorilor școlari generali Sorin Ion și Cristina Stroe.

Lucrările de modernizare și dotare au început pe 12 iunie 2017, fiind realizate un spațiu de joacă pentru copii, iluminat cu panouri solare, mobilier specific sălilor de clasă, pereți cu tapet antibacterian, canapea, fotolii, pentru hol, sală de servit masa, calculatoare pentru cadrele didactice, televizoare în sistem home cinema pentru clasă, multifuncțională. De asemenea, a fost realizată și dotată cu leagăne o curte interioară. Costul investiției s-a ridicat la 77 mii euro.

Primarul Teodora Anghelescu spune că era o investiție necesară, pentru că educația este una dintre prioritățile administrației locale.  Aceasta s-a declarat mulțumită de modul în care s-a lucrat și spune că va continua să caute soluții pentru ca toate proiectele pregătite pentru școlile din localitate să fie finanțate.

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro