Liberalii din CJD au respins un proiect de hotărâre care permitea primăriei Pucioasa depunerea unui proiect european

Situație tensionată între CJD și Primăria Pucioasa, după ce forul a respins prin votul liberalilor solicitarea administrației locale de a i se ceda proprietatea unei clădiri pentru reabilitarea termică pe fonduri europene. Este vorba de grădinița 3 – Micul Prinț.

PNL  a respins propunerea solicitând cedarea unei alte clădiri, la schimb. Totuși, primăria Pucioasa a cedat, în 2017, un imobil către CJD tot pentru accesarea de fonduri europene, fără a pune condiți.

Edilul din Pucioasa a reacționat în urma votului

“Dragi locuitori ai orasului Pucioasa,

Dragi parinti,

Asa cum probabil ati observat, accesarea fondurilor europene nu mai prezinta secrete pentru actuala conducere a primariei Pucioasa.

Mereu am incercat sa fim cu un pas inaintea tuturor si cred ca de cele mai multe ori am reusit.

Analizand numarul proiectelor depuse pe primul apel, valoarea lor, am realizat ca se preconizeaza redeschiderea AXEI 3.1B, reabilitarea energetica a cladirilor publice.

Iar noi am identificat imediat un obiectiv important pentru cetatenii orasului si copiii lor!

Ca urmare a acestui fapt, in luna ianuarie am solicitat Consiliului Judetean Dambovita cedarea dreptului de proprietate asupra cladirii in care functioneaza Gradinita nr 3 Pucioasa – Micul Print pentru a putea face un proiect foarte util!

In ciuda sprijinului primit de la colegii mei, consilierii judeteni PSD, care au constientizat oportunitatea pe care o avem, acest lucru nu s-a intamplat!!!

De ce?!

Pentru ca domnii de la PNL Dambovita fac doar ceea ce stiu sa faca: SE OPUN DEZVOLTARII!

Cu o explicatie halucinanta, fara gram de logica, au aratat faptul ca trebuie sa primeasca ceva in schimb de la Primaria Pucioasa!!!

Pai stimati domni, administratia este despre actiune, despre implicare pentru oameni nu despre trocuri!!!

Si ca sa va arat cat sunt de nepregatiti, va prezint o Hotarare a Consiliului Local Pucioasa, tot din acest mandat, hotararea ce a venit ca urmare a unei solicitari a CJ Dambovita, pentru a le preda un imobil detinut de Primaria Pucioasa, Centrul de ingrijire si asistenta Floarea Sperantei, tot cu scopul implementarii unui proiect pe fonduri europene in anul 2017!!!Si am facut acest lucru bineinteles fara nicio pretentie, doar din dorinta de a sprijini dezvoltarea!!!

Sa va fie rusine domnilor si doamnelor de la PNL!!!

Imi este teama ca oameni cu astfel de atitudine, cu astfel de caractere, indraznesc sa viseze macar la faptul ca pot conduce un oras, un judet, o tara!!!

Ps. Sa va mai spun ca printre cei ce s-au opus acestui proiect sunt si Consilieri Judeteni din Pucioasa?!!!”

 

Valeriana

PNL AldeGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro