Guvernul a dat verde lărgirii la 4 benzi a tronsonului Bâldana – Titu

Executivul României a aprobat în ședința de ieri indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii ”Lărgire la 4 benzi DN 7, Bâldana-Titu, km 30+950-km 52-350′. Prin Hotărâre de Guvern a fost aprobată valoarea totală a investiției, în sumă de 274.223 mii lei.  În bugetul pe 2014, proiectul a primit 5 milioane de lei necesari licitației pentru atribuirea contractului. Odată aprobați indicatorii tehnico-economici, CNADNR poate începe procedura de licitație.

Lărgirea la patru benzi a tronsonului de drum Bâldana  – Titu a fost asumată de Guvernul României în memorandumul semnat la instalarea Renault la Titu. Compania franceză a cerut atunci asigurarea unei infrastructuri de calitate pentru a permite traficul greu şi transportul echipamentelor, pieselor şi componentelor. Promisiunea statului roman a fost făcută în 2007. În cursul acestui an, deputatul de Titu, Ionuț Săvoiu a purtat o corespondență oficială cu ministrul delegat pentru infrastructură, Dan Șova pentru prioritizarea acestui proiect. Se pare că deputatul a reușit să convingă executivul de necesitatea și urgența proiectului.

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Guvernul a dat verde lărgirii la 4 benzi a tronsonului Bâldana – Titu

  • 19 decembrie 2013 at 16:58
    Permalink

    Pe cand si Baldana- Targoviste- Pucioasa-Sinaia sa fie modernizat macar acolo unde soseaua permite largirea la doua benzi pe sens???

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro