Compania de Apă, fără director general! Vezi care sunt noile propuneri

Distribuie:

Mandatul interimar al social democratului Alexandru Oprea la conducerea Companiei de Apă s-a încheiat pe 7 martie. Se pare că, acesta nu doreşte să conducă în continuare Compania, strângându-şi, deja, lucrurile şi eliberând biroul. De altfel, Oprea a declarat, mai în glumă, mai în serios, în urmă cu câteva săptămâni, că nu ar mai rămâne la conducere pentru salariului pe care îl oferă Compania, considerând că ar fi nevoie de unul de cel puţin trei ori mai mare, pentru câtă bătaie de cap ar fi. Cu salariul sau fără, Oprea nu mai este la conducere de pe 7 martie, semnând documente “pentru director general”, directorul executiv Ioan Ţuţuianu.

Mâine, a fost convocat un consiliu de administraţie care să găsească o soluţie acestui vid administrativ. Consiliul se va reuni şi fără social democratul Florin Grad, care şi-a dat demisia din for. În cadru intern, acesta şi-a motivat plecarea prin lipsa timpului necesar având în vedere că este director al unei societăţi cu capital străin, care are o fabrică la Târgovişte, dar şi preşedinte executiv PSD Dâmboviţa.

SURSE: ALEXANDRU OPREA SE ÎNTOARCE DIRECTOR GENERAL LA COMPANIA DE APĂ

Propunerile de înlocuire a lui Oprea, vehiculate la acest moment, sunt: fostul director, pensionar, Dorin Staicu, fostul director Radu Vasilescu sau directorul executiv Ioan Ţuţuianu. Acesta din urmă se pare că nu va accepta nici o nominalizare, pentru că funcţia de director general este incompatibilă cu cea de consilier local.

În timp ce conducerea se frământă să găsească un şef, între salariaţii a apărut informaţia că nu sunt bani de salarii, în timp ce Dorin Staicu ar urma să îşi încaseze în aceaste zile, miliardul câştigat ca daune în instanţă. Neliniştea a apărut  pe fondul lipsei unui director general care să poată semna anumite documente financiare. Chestiunea se impune a fi rezolvată rapid având în vedere responsabilităţile pe proiectele europene derulate de Compania de Apă.

UPDATE: In ultimile ore, situția de la vârful Companiei de Apă s-a complicat şi mai mult.

Consiliul de Administrație (CA) nu se poate întruni mâine, în condițiile în care Florin Grad şi-a dat demisia, iar alți membri nu sunt în județ.

Surse din interiorul Consiliului de Administrație spun că Alexandru Mariuțan, membru în CA al Companiei de Apă, ia în calcul chiar demisia dacă colegii săi trenează rezolvarea problemei directorului general.

Pe de altă parte, cele trei propuneri vehiculate astăzi la nivelul companiei nu au girul preşedintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Ṭuțuianu, care, spun aceleaşi surse, ar opta pentru Florina Mureşan, şefa UIP, membru PSD de vază şi consilier local la Ulmi, sau Pavel Babeu, şef de producție şi consilier local PNL, Târgovişte, asupra căruia au planat de multe ori suspiciuni de colaborare cu PSD.

Situația gravă a lipsei unui director general a fost se pare semnalată liderilor PSD chiar de Alexandru Oprea, căruia, însă, i s-au reproşat mai multe aspecte ale activității sale în fruntea Companiei de Apă, printre care ajustarea tarifului la apă, social-democrații temându-se că acest lucru îi va afecta politic la alegerile locale.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 5 ganduri despre “Compania de Apă, fără director general! Vezi care sunt noile propuneri

 • 10 martie 2016 at 11:22
  Permalink

  Privind lucrurile din interior cred ca dl. Tutuianu mai stie cu ce se mananca apa- pardon -cu ce se bea ….. Tot mai are habar de conducerea companiei…. O femeie la conducere e mancata inainte de a fi numita. Parerea mea…..

  Reply
 • 10 martie 2016 at 8:23
  Permalink

  Ioan Ţuţuianu n-a ştiut niciodată pentru ce ia o grămadă de bani de la CATD.Florina Mureşan este o incompetentă numită politic şi care s-a remarcat doar prin numărul de ore suplimentare plătite ori când şi-a angajat bărbatul în Companie.Babeu are trădarea în sânge şi nu se pricepe cu adevărat decât la radiolocaţie.Oricare dintre tembelii ăştia infatuaţi ar ajunge director general,nu va reuşi decât să afunde şi mai rău CATD în căcat.Referitor la Radu Vasilescu,omul are şi ceva coloană vertebrală dar pentru Staicu nu băgăm mâna-n foc…

  Reply
  • 10 martie 2016 at 12:49
   Permalink

   Vasilescu coloana? Cocota asta masculina a stat doar in pozitia ghiocelului in fata lui Tutuianu Adrian si a Rovanei Plumb….
   Tutuianu Ion, mai da …cunoaste Compania ..

 • 9 martie 2016 at 22:33
  Permalink

  DAR DOMNUL TUDOR CE ARE ?
  STIE MESERIE!
  NU E HOT!
  NU ESTE SPAGAR!
  STIE SA SE POARTE CU SALARIATII !
  SAU NU ESTE MEMBRU PSD ?

  Tot despre Staicu si Vasilescu se vorbeste? Halal ! Astia care au daramat Compania si au furat-o ,unul cu prioiectele si altul cu constructorii si cu ….Ca se vorbea prin Companie ca vine DNA-ul si astia doi trebuie sa dea cu subsemnatul …
  Si …nimic !

  Si TUTUIANU ION de ce este incompatibil ? Sau ii este frica?

  Reply
 • 9 martie 2016 at 21:57
  Permalink

  Bravo ,Vasilescu ,cel cu mita ,cu VEL SERVICE,cu avansurile belicoase .Ce tare !!
  Succese profesionale ! Si cu mandra la UIP ! of ce jaf ,ce dor ,ce jale !

  Bravo Tutuiene ,mult ai cautat …Ce tare esti !!! Doar in clanta !
  Ca n-ai facut nimic decand ai preluat franele judetului , sa-ti fie rusine !

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro