Bruxelles-ul a rezolvat contestația pentru Bâldana – Titu. Încep lucrările

Contestația transmisă direct Uniunii Europene în cazul proiectului „Lărgirea la 4 benzi a DN 71  Bâldana – Titu” a fost respinsă, iar lucrările vor începe în curând.  Anunțul a fost făcut de deputatul Corneliu Ștefan: “Am aflat cu bucurie că a intrat în linie dreaptă şi proiectul privind modernizarea DN 7 Bucureşti-Piteşti, sectorul de drum dintre Bâldana şi Titu. Procedura de licitaţie a fost încheiată. A fost desemnată societatea care va reabilita şi moderniza acest sector de drum. Urmează să fie dat ordinul de începere a lucrărilor.”

Licitația fusese câștigată la jumătatea lui 2018 de firma PORR CONSTRUCT SRL, cu terț susținător PORR BAU GmBH Austria, una dintre cele mai mari companii de profil din această țară.

După ce a fost desemnat câștigătorul, imediat a apărut și un contestatar. Asta după ce, în ultimii ani,  proiectul se  confruntase  cu o multitudine de probleme. Contestația a fost depusă direct la Bruxelles fiind  pentru prima dată când CNAIR se confruntă cu o astfel de situație.

Valoarea ofertei câștigătoare a fost de 173.924.257,77 lei fără TVA (proiectare + execuție). Durata contractului este de 24 de luni, din care 4 luni destinate proiectării.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:



Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro