Bâldana – Târgoviște – Sinaia, 4 benzi! Se organizează licitație pentru Studiul de Fezabilitate

Compania Națională de Investiții a scos la licitație pe SEAP, actualizarea studiului de fezabilitate pentru lărgirea la patru benzi a drumului Bâldana – Târgoviște – Sinaia, precum și proiectul de asistență a beneficiarului pentru derularea procedurii de achiziție publică.

1.Revizuire/Actualizare Studiu de Fezabilitate pentru Modernizare DN 71 Baldana – Targoviste – Sinaia, km 0+000 –km 44+130 – largire la  4 benzi si km 51+041 – km 109+905 – drum la 2 benzi, in conformitate cu H.G. nr. 28/2008 cu modificarile si completarile ulterioare, in conformitate cu cerintele caietului de sarcini si in conformitate cu legislatia in vigoare;

2. Pregatirea documentatiei de atribuire pentru contractele de lucrari aferente Proiectului Modernizare DN 71 Baldana – Targoviste – Sinaia,  km 0+000 –km 44+130 – largire la 4 benzi si km 51+041 – km 109+905 – drum la 2 benzi, precum asigurarea asistentei Beneficiarului pe  durata procedurii de achizitie publica (clarificarile solicitate de potentialii ofertanti, participarea in comisii de evaluare in calitate de experti  cooptati in conformitate cu prevederile articolului 73 din H.G. 925/2006 cu modificarile si completarile ulterioare).

Valoarea estimată a contractului de 2.064.423,00 RON fara TVA.

Ce se întâmplă cu 4 benzi Bâldana – Titu?

În luna august, Guvernul a dat o hotărâre privind procedura de expropriere a imobilelor proprietate  privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional  „Lărgire la 4 benzi DN 7, Bâldana – Titu, km 30+950 – km 52+350”, pe raza localităţilor Titu,  Lunguleţu, Slobozia Moară, Tărtăşeşti, Brezoaele din judeţul Dâmboviţa, expropriator fiind statul  român reprezentat de Departamentul pentru Proiecte de Infrastructură, Investiţii Străine, Parteneriat  – Public Privat şi Promovarea Exporturilor, prin Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri . Prin Hotărâre de Guvern a fost aprobată valoarea totală a investiției, în sumă de 274.223 mii lei.  În bugetul pe 2014, proiectul a primit 5 milioane de lei necesari licitației pentru atribuirea contractului. Deocamdată lucrarea nu a  fost adjudecată, iar lucrările efective ar putea începe, cel mai devreme, în primăvară.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Bâldana – Târgoviște – Sinaia, 4 benzi! Se organizează licitație pentru Studiul de Fezabilitate

  • 23 octombrie 2014 at 12:04
    Permalink

    Hartii sau facut si se vor mai face…

    Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro