TUPEU: Poliția locală parchează pe interzis, dar îi ceartă pe târgovișteni pe facebook dacă îi critică „activitatea”

FOTO: Poliția locală,parcată într-un sens giratoriu

Poliția locală târgovișteană s-a înarmat cu un tupeu „de borfaș”, dacă ar fi să folosim un jargon poate mai cunoscut printre membrii săi. Recent, postarea târgovișteanului George Tincu, de pe pagina sa de facebook, în care cerea poliției locale să își facă treaba în privința mașinilor parcate pe trotuare, peste pistele de biciclete, s-a lăsat cu reproșuri agresive din partea instituției. Pe lângă agresivitatea față de târgoviștean, poliția locală a dat de pâmânt și cu limba română, prin șeful instituției, Gheorghe Dinu: “Nu e frumos ce a ti scris despre poliția locală.uitați prea repede. nu înțeleg cum vă permiteți să publicațio fotografie personală fără să cereți acceptul, măcar din politețe,cred ca a ti absolvit cam târziu uv. îmi rezerv dreptul să nu mai va răspund aici, dar poate în altă parte”. a scris polițistul șef pe facebook. Postarea a fost ștearsă după ce alți internauți i-au atras atenția asupra greșelilor gramaticale (de exemplul „ați” se scrie legat).

Recent, un cititor a trimis la redacție două fotografii cu o mașină a poliției locale dintr-o localitate dâmbovițeană parcată pe trotuar, sub semnul interzis. Coincidența sau nu, în zonă este un restaurant. Cum numărul se vede destul de bine, așteptăm cu interes un mesaj de la conducerea instituției în care să ne explice ce măsuri a luat.


În încheiere, vă aducem aminte că poliția locală nu are atribuțiile poliției naționale și nu poate parca sau opri, sub pretextul unei misiuni, în locuri interzise. De asemenea, ICJC a decis că polițiștii locali nu pot opri șoferi în trafic,  nu au competența de a aplica sancțiuni contravenționale acestora și nu pot cere documente din care să reiasă cine le-a încredințat mașina.

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Un gand despre “TUPEU: Poliția locală parchează pe interzis, dar îi ceartă pe târgovișteni pe facebook dacă îi critică „activitatea”

 • 29 septembrie 2017 at 16:44
  Permalink

  bagatelă, gazetuțo, bagatelă
  privește acronimul „PLT” de pe plăcuța de înmatriculare, eu știam că nu-s permise abrevieri cu subînțeles obscen
  ps: Ginele, „uv” din postarea radiată înseamnă „ultra violete” cum am învățat io la școală și cu care mă prăjeam în tabăra de pionieri de la Năvodari? 😉

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca