Tinerii solicită autorităților amenajarea unui skatepark în Târgovişte

Distribuie:

Tinerii de la The Grind Vice au întocmit o petiție, prin care roagă Primăria Municipiului Târgovişte să construiască un skatepark, un loc numai al lor, în care să practice în voie şi ca la carte un sport tot mai popular şi mai iubit de tineri. Iubitorii acestui sport îşi doresc concursuri de elită, să atragă tot mai mulți turişti în municipiu şi, de ce nu, un venit oraşului. Tu ce zici? Merită Târgoviştea un skatepark? Atunci semnează petiția pe această adresă: http://www.petitieonline.com/vrem_skatepark_in_targoviste

,,Definitie “skatepark”: skatepark este un loc special amenajat pentru folosirea skateboard-urilor, bmx-urilor, a rolelor, trotinetelor si asa mai departe. Aceste sporturi sunt tot mai populare printre tinerii din ziua de azi, ocupandu-le timpul cu un sport ci nu cu alte activitati ilegale. Din ce in ce mai multe orase au cate un skatepark profesional, de foarte buna calitate.

Avantajele unui skatepark: Un skatepark va fi foarte bun pentru comunitate deoarece acesti sportivi nu vor mai folosi strazile, locurile publice si bunurile primariei ca elemente pe care sa isi desfasoare activitatea! Tot mai multi tineri practica aceste sporturi, iar un singur platou (unde bineinteles suntem reclamati de catre parinti ca dam peste copii lor) nu este indeajuns.

Un alt avantaj ar fii ca avand skatepark, se vor organiza concursuri unde vor venii skateri din alte orase, astfel atragand turistii si in acelasi timp un mic venit orasului si pareri bune.

“Macar de am fii avut “spoturi” in Targoviste (borduri, scari, etc) unde ne putem da si unde putem exersa linistiti insa orasul nu ne permite asta. Spotul “Primaria”este interzis deoarece stricam marmura si facem galagie..Spotul “Casata”, Centru Vechi, unde sunt cele mai multe elemente din oras (o rampa, multe seturi de scari, borduri) este interzis datorita faptului ca facem galagie. Lista continua!”

In Targvoiste dupa cum am mai zis sunt foarte multi tineri care practica aceste sporturi. Tot odata avem pana si o echipa, un “crew” (unde membrii sau gasca se mareste); Un canal de youtube unde postam videouri unde demonstram ceea ce facem si o pagina de facebook unde ne promovam. Realizarile noastre de pana acum au fost: participarea lui Sorin Olteanu intr-un concurs de role (a ajuns in semifinala), o aparitie la ziar si invitatie la emisiunea Alarma Cafe de la Mdi Tv cu toti membrii grupului! (https://www.youtube.com/watch?v=4TKjCCfsg2A&nohtml5 – interviul Mdi Tv). Ne-am facut destul de remarcati si solicitati in acest oras, astfel aceasta cultura devenind din ce in ce mai populara in Targoviste!

Noi suntem The Grind Vice!

Un skatepark nu necesita multa investitie! Nici bataie de cap in privinta pozitionarii sau costurilor. Cea mai simpla varianta ar fi acel teren de la Chindia care este nefolosit si plin de gunoaie. Am fi multumiti daca ati putea turna un ciment bun, iar elementele sa le construim si sa le aducem noi (am incercat sa facem asta dar ne-am ales cu o bara furata si un box distrus, nu de noi). Este foarte simplu iar asa vom fi toti multumiti!

*In caz ca ati vrea sa faceti ceva mult mai de calitate puteti sa aduceti dumneavoastra elementele si de ce nu pe o suprafata mai mare. Iar daca vreti in acelasi timp sa vina si un venit puteti pune taxa de intrare, sau abonament! Nu vi se pare o idee buna? Dar cum am zis mai sus, ne multumim cu un loc unde ne putem aduce elementele fara a fii furate si unde ne putem da.*

Prin aceasta petitie, roaga Primaria Municipiului Targoviste sa construiasca un skatepark.’’

parc 2

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro