Târgul ONG-urilor 2012, organizat astăzi la Târgoviște, un succes (foto)

Distribuie:
Târgul ONG-urilor s-a bucurat și de câteva minute de teatru forum, pe tema Vreau să realizez proiecte cu finanțare externă! , susținut de echipa de voluntari a Centrului EUROPE DIRECT Târgoviște, membri ai Asociației Tineri pentru Europa de Mâine. 
 După ce s-au prezentat, ONG-urile au organizat și ateliere de lucru pe diferite teme și și-au expus, de asemenea, standuri de prezentare, pe toată durata desfășurării evenimentului. Printre ONG-urile prezente s-au numărat Asociația REACT – Filiala Târgoviște, Asociația Ambasadorii prieteniei, Societatea Astronomică Română de Meteori, Fundația Județeană pentru Tineret Dâmbovița și Asociația Tineri pentru Europa de Mâine.
 Ideea organizării acestui târg al organizațiilor nonguvernamentale a fost bineprimită de reprezentanții acestor entități, mai ales că este una dintre puținele șanse care li se oferă pentru a se cunoaște mai bine, dar și pentru schimburi de idei sau bune practici. “Măcar să ne adunăm și să vedem dacă știm să ne exprimăm, să ne vindem marfa, dar se organizează și ateliere de lucru pe diferite probleme și acesta este din start un lucru cu sorți de izbândă, ne-a declarat Corina Leca (foto 3), președintele Asociației Ambasadorii Prieteniei. ( Despre îndrăznețul proiect al acestei asociații, “Harta creativității județului Dâmbovița-instrument de formare culturală și antreprenorială a elevilor de liceu”, lansat de curând, vă vom vorbi în nunărul următor al publicației noastre) Asociația React este la a doua participare la Târgul ONG-urilor. Suntem bucuroși să participăm și să ne prezentăm realizările care, din fericire, au fost foarte multe în 2012. Vom avea și o prezentare, unde le vom expune. Este vorba despre “O viață poate depinde de tine” și “Fabrica de bine”, proiect european”, ne-a declarat Cristina Vișan (foto 2), reprezentant al Asociației React, la începutul evenimentului. Proiectul “O viață poate depinde de tine” continuă, astfel încât cei interesați pot participa la cursurile de prim ajutor organizate de Asociația React și partenerii săi.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro