Proteste în fața Primăriei Târgoviște și a CJD. S-a scandat ”Demisia!”, ”Hoții!”

Proteste în această seară și la Târgoviște. Aproximativ 700 de persoane au mărșăluit pe străzile municipiului într-un marș solidar cu cel din capitală, deși Guvernul Ponta și-a prezentat demisia. Protestatarii vor însă o capitulare a întregii clase politice.

Protestatarii au manifestat atât în fața primăriei municipiului, cât și în fața CJD. Principala lozincă a fost “demisia”.

Din cele 700 de persoane care au ieșit în stradă mulți sunt înregimentați politic, așa cum a atras atenția pe pagina sa de facebook corespondentul Gazeta Dâmboviței, Cristin Petre.

CULMEA CULMILOR ? Să faci parte din partide ce au format guvernarea și să strigi : JOS GUVERNUL !!! Între cei 700 de târgovișteni aflați în seara aceasta în mars s-au aflat și “efective de partid”, componente ale arcului de guvernare din trecutul apropiat, dar și cel indepartat . Adică UNPR, PSD. Nu a lipsit nici mândrul PNL, mai cu fesul pe ochi, mai cu gluga trasă pe cap.

ALOOO…OAMENII NU PENTRU CAPITALUL VOSTRU POLITIC AU IEȘIT ÎN STRADĂ! Poate o să înțelegeți la un moment dat. In the hard way or easy way ! Voi alegeți .

protest 2

A scandat, printre alții, la ușa primăriei și un aspirant la fotoliul de primar: Ciprin Preduț. Membru PNL, acesta s a inscris în cursa internă pentru candidatura la Primăria Târgoviște.

12200726_918151751595839_1249154303_n

Protestatarii au părut conduși și organizați de Americanu, cunoscut șef de galerie rapidist. Acesta s-a aflat în fruntea manifestării de la Târgoviște. Împreună cu mai mulți amici, Americanu a dat tonul scandărilor și a condus marșul pe un anumit traseu.

6

protest 3

5

protest 4

foot: Cristin Petre

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 3 ganduri despre “Proteste în fața Primăriei Târgoviște și a CJD. S-a scandat ”Demisia!”, ”Hoții!”

 • 5 noiembrie 2015 at 7:58
  Permalink

  TOTI HOTII DIN CONSILIUL JUDETEAN DAMBOVITA ,, SI DE LA TOATE PRIMARIILE CARE AU FACUT NUMIRI NUMAI DITRE TAGMA JEFUILTORILOR

  Reply
 • 5 noiembrie 2015 at 5:46
  Permalink

  Mai neomule nulitate ioan marinescu EXIT din functie ce mai astepti. Iedera te asteapta

  Reply
 • 4 noiembrie 2015 at 23:02
  Permalink

  E admirabila inițiativa târgoviștenilor.. E păcat ca s-a terminat la ora 8…E freamăt in toată tara…numai la noi in oras e liniște! Stand in casa ne solidarizam cu miile de oamenii care protestează??Cum sa ne facem noi vocea auzita daca nu suntem acolo, alături de ei ?!?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro