POTLOGI: Autoarea monografiei localităţii nu a fost primită să-şi prezinte cartea

Moment penibil la inaugurarea lucrărilor la Palatul de la Potlogi. Pentru că nu avea ecuson,  profesoara Valentina Vasile, fost director al şcolii Generale din Potlogi, în prezent Consilier al Primăriei, nu a fost primită de jandarmii în incinta palatului. Jandarmii aveau ordin să intre doar cei cu ecuson, de parcă palatul era obiect militar secret.

Valentina Vasile trebuia să-şi prezinte lucrarea, „ Istorie la Potlogi –  o altfel de monografie”, evenimentul fiind cuprins în programul manifestărilor. Înarmată cu cărţi şi steaguri, femeia a rămas în afara zidurilor.

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”QZmpNRicyvw”]

Într-un final aceasta a reuşit să treacă de pază.

Un alt cetăţean care a avut de-a face cu organizatorii a fost un bucureştean, care locuieşte în comuna Corbii Mari. Bărbatul participă la evenimente culturale pe între teritoriul ţării, îmbrăcat în straie populare româneşti. Omul a vrut să noteze în cartea  de impresii a Palatului care se află pe o masă, dar a stârnit o adevărat revoltă a muzeografilor împotriva sa. Motivul: semnase prea aproape de mesajul lui Adrian Ţuţuianu. Mesajul acestuia era scris dinainte, Ţuţuianu urmând doar să vină şi să semneze. Bărbatul nu a ştiut acest lucru şi a îndrăznit să scrie pe aceeaşi foaie cu preşedintele CJD. Angajaţii Palatului l-au alungat şi au luat şi cartea de impresii, pentru că presa încerca să fotografieze mesajele. Ulterior acesta a vorbit cu reprezentanţii presei locale cărora le-a mărturisit că nicăieri nu a păţit un asemenea lucru, prezenţa sa inedită fiind, în general, agreeată de organizatorii de evenimente culturale.

barbat potlogi


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 5 ganduri despre “POTLOGI: Autoarea monografiei localităţii nu a fost primită să-şi prezinte cartea

 • 1 decembrie 2015 at 11:50
  Permalink

  Ar fi trebuit să fie o inaugurare pt oameni,dar a trebuit să fie o inaugurare pt politicieni. Nu s au mai saturat să taie panglici și să facă poze pt posteritate.Ei nu se amesteca cu ,,poporul ” decit cînd le cer votul.

  Reply
 • 1 decembrie 2015 at 11:37
  Permalink

  Este numai vina d-nei consilier. Pentru cea fost facut acel ecuson? Regulile trebuiesc respectate. Cat despre comentariile rautacioase de mai sus, SUNTETI PENIBILI!

  Reply
 • 1 decembrie 2015 at 10:15
  Permalink

  dar pe LASCAIE ,seriful inculturii din DAMBOVITA ,nu l-am zarit,Nu mai lucreaza la CENTRUL JUDETEAN DE INCULTURA?

  Reply
 • 1 decembrie 2015 at 7:21
  Permalink

  revoltător dar deloc surprinzător!
  sper să apucaţi 2016, anul morţii voastre politice, gloabelor (E.Maftei)! 🙁

  Reply
 • 1 decembrie 2015 at 7:02
  Permalink

  Urmaresc situl dumneavostra deoarece sunt prezentate multe evenimente interesante si dintr-un punct de vedere obiectiv, insa cu articolul dumneavostra de azi nu sunt de acord. Daca REGULA era sa nu intre decat cei cu ecusoane, atunci nu este vina jandarmilor, acestia nu au de unde cunoaste pe toata lumea. Ne place cand vedem in alte tari ca toata lumea care participa la diferite evenimente detine un semn dinstinctiv(ecuson, legitimatie, etc.) dar cand nu detinem noi sau cineva apropiat, atunci nu mai este in regula. Greseala este ori la organizator (CJD) ori la doamna respectiva, care daca a primit ecuson, probabil l-a uitat acasa.
  O zi buna!!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro