PDL Dâmbovița îi dă în judecată pe Florin Popescu și Adrian Rădulescu

„Frate, frate dar brânza e pe bani”, spune o vorbă din bătrâni. Tot despre bani este vorba și în amenințarea cu instanța făcută de liderul PDL Dâmbovița, Iulian Vladu la adresa foștilor ”fraţi” Florin Popescu și Adrian Rădulescu. Cei doi ar datora sume uriașe partidului din campania pentru europarlamentare. Se pare că, Popescu ar avea de dat aproximativ 200.000 de lei, iar Rădulescu mult mai mult: “Nu știu valoarea. Datoria domnului Rădulescu este importantă pentru că trebuie să și-o achite. În instanță vom acționa. Sunt facturi emise din perioadă campaniei, când domnul Rădulescu a candidat și care nu sunt achitate”, a precizat Iulian Vladu.

Cum de la alegeri au trecut apopae 2 ani, Vladu spune că după alegerile europarlamentare îi va acționa în instanță pe cei doi pemepiști pentru a recupera datoria. Situația este cunoscută și la nivelul înalt al partidului, Vasile Blaga vorbind și el la Târgoviște despre banii pe care partidul trebuie să-i recupereze de la cei doi.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “PDL Dâmbovița îi dă în judecată pe Florin Popescu și Adrian Rădulescu

 • 1 mai 2014 at 8:04
  Permalink

  daca nu plecau din pdl mai erau dati in judecata?parsivitatea lui vladu nu ma mira.dar cand erau la putere si erau”bot in bot”cu era mai nea`n-darat mai vladule?

  Reply
 • 30 aprilie 2014 at 22:42
  Permalink

  Cu siguranta domnul Vladu nu arunca vorbe in vant asa de amorul artei. Sunt cunscute arogantele si lipsa de bun simt ale lui Popescu, cel care nu de putin ori a „UITAT” sa plateasca echipele de copii care il ajutau in a se face cunoscut in tot judetul Dambovita. Si sa nu credeti ca sunt putini cei carora le-a intors spatele si nici macar din bun simt ar fi putut macar sa le spuna un simplu multumesc. Dar inca o data Dumnezeu nu doarme si uite ca DNA-ul mult iubit isi face simtita prezenta si in ograda baronului Popescu. La multi ani Nasului Popescu….nu cu ocazia onomasticii sau a zilei de nastere…ci cu decizia DNA-ului!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro