Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

EXCLUSIVITATE: Mircea Constantin, uns director general peste Compania de Apă!

Astăzi după prânz, Compania de Apă a primit un nou director, pe Mircea Constantin, propunerea ADI de acum câteva săptămâni. Numirea  a fost pusă la cale ieri dimineaţă, când directorii companiei şi unii dintre membrii CA au făcut o vizită de lucru pe la Consiliul Judeţean, vizită ce s-a soldat cu un nou director, uns chiar înainte de ziua internaţională a muncii.

Constantin a fost validat de Consiliul de Administraţie, completat fără votul consiliului local cu trei persoane, numite în ADI ca interimari, deşi legea nu prevede o asemenea situaţie.

Vă reamintim că pe 29 aprilie, conform unui vot al CLM, consilul de administraţie al Companiei de Apă ar fi trebuit să fie revocat, acesta fiind mandatul dat de consilieri în  urma scandalului în care s-a demonstrat că timp de 6 zile compania a livrat apă cu dejecţii la Aninoasa, deşi cunoştea situaţia.

S-a împotrivit ADI care a cerut revocarea revocării, lucru care s-a şi întâmplat în plenul consiliului municipal de săptămâna trecută când toţi consilierii au făcut un pas înapoi şi au dat un nou mandat. De data aceasta a fost mandatat primarul Boriga să meargă în ADI cu propunere de revocare. Nu prea mai e cazul, pentru ca pe 30 aprilie, CA-ul care ar fi trebuit să fie desfiinţat şi care funcţionează cu membri interimari, nevalidaţi de actionarul majoritar care este CLM, a numit un nou director.

PS. Ar mai fi de spus ca până la acest moment comisia care caută vinovaţii în cazul apei cu dejecţii… nu  a găsit nimic.

CITEŞTE ŞI: Cine e Mircea Constantin, propunerea ADI pentru Compania de Apă? Două indicii: UPET, ruşi

Distribuie:

One thought on “EXCLUSIVITATE: Mircea Constantin, uns director general peste Compania de Apă!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media