Colegiul Economic din Târgovişte încurajează mişcarea

Liceul participă la o competiţie naţională de educație pentru sănătate – “Toată lumea în mișcare!”, organizată de Junior Achievement România, ce se adresează în special elevilor. Ei sunt încurajaţi să conştientizeze importanţa sportului în viaţa de zi cu zi şi să înveţe să iubească mişcarea.

Astfel, elevii au ieşit astăzi, la ora 10.45, în curtea liceului, pentru câteva exerciţii, sub coordonarea profesorului de sport, Domnica Gălie şi cu suportul profesorilor, însuşi directorul colegiului, prof. Suzana Ilie, alăturându-se la activitatea sportivă.

BENQ DIGITAL CAMERA

Imaginile realizate vor fi postate pe platforma concursului, alături de alte fotografii sugestive pentru concurs, pe care elevii trebuie să le realizaze până pe 7 mai.

Competiţia dezovltă totodată capacitatea de organizaze a elevilor care au ocazia să ajungă astfel ambasadori ai sportului, la nivel naţional.

Activitatea este coordonată la nivelul Colegiului “Ion Ghica” din Târgovişte de către profesoarele Mihaela Sandu si Elena Şerb.

Premiile puse în joc, pentru stimularea şcolilor participante, sunt în valoare totală de 16.000 RON şi se vor acorda sub formă de sponsorizări pentru sala de sport.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro