Paparazzi: Pomii puși pentru vizita lui Dragnea s-au uscat!

26 septembrie 2014, vizită de lucru  a vicepremierului Liviu Dragnea, la Târgoviște, cu obiectiv clar tăierea unei panglici la Centrul pentru persoane cu handicap. Vizita a fost povestită și răspovestită pe toate canalele media, deci nu avem a vă spune noutăți. Puțini știu însă ce se întâmpla pe 25 septembrie 2014, la ceas de seară. Păi se lucră în draci să se reîmprospăteze marcajul rutier (doar în zona din jurul edificiului de inaugurat) și se plantau pomi. Ca să aibă domnul vicepremier o imagine idilică a Târgoviștei!  Din zelul  propagandistic au rămas, cei drept, marcajele și niște crăci ofilite. Era și de așteptat! Pomii au fost plantați într-o perioadă total nepotrivită și era greu de crezut că vor rezista. Poate aveau o șansă, dar nu i-a udat nimeni după momentul plantării. Că doar vicepremierul nu mai era să-i admire! Dacă ar fi stat câteva zile în urbea noastră, poate alta era situația.

Acum n-am putea gândi chiar că Dragnea a cerut el să i se planteze copaci în drum sau că ar fi avut, măcar, habar că pomii erau plantați cu câteva ore înainte de vizita sa. Dar poate n-ar fi rău să amintim aleșilor noștri de pe plaiuri dâmbovițene, episoadele de tot râsul reținute de istorie din vremuri în care construiam socialismul, iar la vizitele tovarășului se vopseau copacii de pe marginea drumului (episod povestit de Istoricul clujean Vasile Lechinţan) sau frunzele din copaci. Nu de alta, dar după cum spunea Iorga: Istoria își bate joc de cei care nu o cunosc, repetându-se.

 26 septembrie 2014, la vizita lui Dragnea

pomi-dragnea-targoviste

pomi-dragnea-targoviste1

 

2 octombrie 2014

pomi-dragnea-targoviste3 pomi-dragnea-targoviste2

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Paparazzi: Pomii puși pentru vizita lui Dragnea s-au uscat!

 • 4 octombrie 2014 at 16:08
  Permalink

  mai eate un”mare”ziarist care spunea ca furcoiu a taiat castanii de pe bld.carol I si ca se vor usca.”ete”castanii ce frumos arata.dar noi ziaristii care ne pricepem la toate trebuie sa vorbim vorbe.pai daca iese bine?ce ziceti domnilor de la GD?de ce va grabiti?bine ca se mai planteaza ca de taiat …?

  Reply
 • 3 octombrie 2014 at 12:05
  Permalink

  ce idioţi… 🙁
  în deceniul IX trecut, după plecarea toaşului, fie-i numele uitat!, scoteam ce plantasem înainte de aterizare şi nu mai murea nimeni pentru că intrau pe mîini de oameni dedicaţi horticulturii, ageamiilor.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro