Marius Caravețeanu, reales, în unanimitate, în fruntea PDL Răcari!

Chiar dacă sună un pic comunist, aceasta este realitatea: primarul Răcariului a fost ales astăzi, din nou lider al Partidului Democrat Liberal Răcari, cu unanimitatea voturilor celor prezenți. Adică, din 415 nu s-a „încurcat” nici unul și nu a votat pe “lângă”, cum au mai avut obicei democrat liberalii, la niveluri chiar mai sus decât acesta. E drept și că, Marius Caravețeanu a ales să nu mimeze democrația și concurența, ca liderii altor formațiunii sau chiar ca unii dintre colegii săi, și a fost singur candidat pentru președinția PDL Răcari. Zis și ales!

Marius Caravețeanu a devenit în ultimi ani unul dintre cei mai puternici lideri locali ai PDL. Primarul Răcariului pare a avea abilitatea de găsi variantele politice câștigătoare. A reușit chiar să-și recapete, în instanță, fotoliul de primar, după ce ANI în declarase incompatibil. Nu s-a dezis nici un moment de fostul lider PDL, Florin Popescu, a criticat constant actuala politică a democrat liberalilor locali și nu a avut nici o reținere să se afișeze public cu președintele PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru, ceea ce face din el un pedelist ieșit din tipare, dar susținut de organizație.

IMAGINI     DABOVITANEWS.RO

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”drc2FLcf7Ig”]


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 4 ganduri despre “Marius Caravețeanu, reales, în unanimitate, în fruntea PDL Răcari!

 • 22 octombrie 2013 at 11:23
  Permalink

  D-na Sima prin aparitiile dvs., practic va injurati si va injositi personal. Ce inseamna ales in unanimitate? Faptul ca a trasat sarcina fiecarui consilier local sa aduca un anumit numar de oameni la mascarada? Sa-i fi vazut pe la porti injosindu-se si rugand oamenii. Hai sa ingropam securea razboiului……….bla, bla, bla………Multi au venit cu mare sila. As da exemple, dar oamenii se tem. Oricum au fost super comentariile de dupa. Am aflat ca nici macar nu sunteti din Racari. Cu ce naiba va plateste ???????????????

  Reply
 • 19 octombrie 2013 at 17:09
  Permalink

  Ce dracu cauta la vot ISAILA. A parasit pdl-ul refugiindu-se la PSD, dar voteaza pt. Caraveteanu. I-or fi facut viza de flotant? Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac!!!!!!!!!!

  Reply
 • 19 octombrie 2013 at 17:04
  Permalink

  Articolul 7 din legea educatiei interzice desfasurarea de activitati politice in incinta scolilor, dar pt. pdl-istul incompatibil Marius Caraveteanu legea e de doi bani. Mai mare rusinea sa-i vezi pe duluseii pdl-isti strigand pe la porti si rugandu-se de oameni sa participe la mascarada. Vai, ce jalnici sunteti! RUSINE!

  Reply
 • 19 octombrie 2013 at 0:54
  Permalink

  Mariusica reales….la al n-spelea congres !!!! Traisca Partidul Dementilor… Era tare sa candideze singur si sa iasa pe locul 2 :))))) Mare lider politic si asta…traseist politic la fel ca majoritatea portocaliilor din Dambovita

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro