Incendiu puternic la Mija! S-a emis mesaj RoAlert din cauza degajărilor mari de fum

În această dimineață pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o hala de producție polistiren din localitatea Mija, comuna IL Caragiale.
Au fost mobilizate pentru stingerea incendiului forțe și mijloace de la Detașamentul Moreni 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 ambulanță SMURD și de la Detașamentul Târgoviște 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 autospecială de intervenție cu apă.

Update Mija: Sosiți la locul incendiului pompierii au constatat ca focul se manifestă în interiorul halei de producție pe o suprafață de aproximativ 400 mp cu degajări mari de fum. Incendiul este localizat și se acționează pentru lichidarea acestuia. Nu sunt înregistrate victime.

Update2 Mija: Având în vedere degajarile mari de fum ca urmare a incendiului a fost emis un mesaj Ro-Alert pentru populația din zona pentru luarea unor masuri de autoprotectie. Se recomandă închiderea geamurilor, a ferestrelor și oprirea aparatelor de climatizare și ventilație.

Update3 Mija: În jurul orei 08:40, o persoană din cadrul operatorului economic s-a prezentat la echipajul de prim ajutor pentru îngrijiri medicale. Persoana, bărbat de 52 de ani, prezenta arsuri de gradul II la nivelul capului. Acesta refuză transportul la spital.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro