Gabriel Cristache, fostul președinte al PNL Târgoviște: Adrian Țuțuianu a învins! Opoziția a murit în Dâmbovița

Renunţarea lui  Gabriel Cioacă la PNL şi la politică nu a rămas fără ecou. Gabriel Cristache, fostul preşedinte al PNL Târgovişte, a reacţionat într-o postare pe o reţea de socializare, reînnoindu-şi afirmaţia făcută la momentul demisiei din funcţia de preşedinte al filialei, când considera că opoziţia a murit. Atunci declaraţia sa era legată de mazilirea lui Mihail Volintiru şi înscăunarea la Dâmboviţa a lui Ludovic Orban. Astăzi, contextul este legat de renunţarea purtătorului de cuvânt Gabriel Cioacă la PNL şi la politică, dar concluzia este aceeași.

Încă o veste tristă pentru dreapta târgovișteană. Tristă, dar previzibilă. În ultima mea conferință de presă în calitate de președinte al PNL Târgoviște spuneam că opoziția a murit în Dâmbovița. De aceea înțeleg gestul lui Gabi. Un spirit viu nu poate supraviețui într-un trup mort!” a notat Gabriel Cristache. 

Concluzia liberalului este că liderul PSD Dâmbovița a îngenunchiat opoziția, mai ales datorită faptului că dreapta nu are lideri care să lupte pentru partid: “Adrian Țuțuianu a învins prin lașitatea și nimicnicia celor care se bat în piept că sunt de dreapta. Țuțuianu și-a dus la îndeplinire misiunea lui. În dragoste și în război totul e permis, nu-i așa? Din păcate dreapta nu este capabilă să aibă o misiune în Dâmbovița pentru că liderii ei nu se iubesc decât pe ei și nu au onoarea necesară unei cauze care să fie apărată printr-un război politic!” a precizat fostul președinte al PNL Târgoviște.

CITEȘTE ȘI: PNL DÂMBOVIȚA ÎL PIERDE ȘI PE PUTĂTORUL DE CUVÂNT GABRIEL CIOACĂ! ACESTA RENUNȚĂ LA POLITICĂ!

gabriel-cioaca-familie

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Gabriel Cristache, fostul președinte al PNL Târgoviște: Adrian Țuțuianu a învins! Opoziția a murit în Dâmbovița

 • 28 septembrie 2014 at 5:25
  Permalink

  păi dacă “liderii ei nu se iubesc decât pe ei și nu au onoarea necesară unei cauze care să fie apărată printr-un război politic!”, mai bine mort decît … piroman (cine uită puciul din 2012 nu merită să treacă strada!). 🙁
  războiul cu Băsescu v-a întunecat minţile de aţi considerat România ca moşia famigliei voastre politice?
  să muriţi bine, zic! 🙁

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro