VIDEO MDI- Șeful sportivilor dâmbovițeni are o durere-n c… de performanțele lor!

Târgovișteanul Cătălin Cristea, campion național la box, este o nebuloasă pentru directorul Direcției de Sport a județului, Claudiu Mănescu. Acesta a venit în fața presei într-o conferință pe tema boxului, avându-l alături pe Leonard Doroftei. Din păcate nu a avut curiozitate de a se interesa înainte ce se mai întâmplă prin boxul târgoviștean. Mănescu nu-l cunoaște pe tânărul care a reușit  o performanță deosebită: câștigarea unui titlu național pentru Târgoviște, după 9 ani de la o performanță similară. Agasat de întrebările jurnaliștilor care cereau amănunte despre titlul sportivului legitimat la CSM Târgoviște, Mănescu a replicat  că “sunt amănunte care nu contează”. 

catalin-cristea-csm-targoviste-box

Amănuntele ar fi acestea: Cătălin Cristea (foto), antrenat de prof. Nicu Tamaș, este noul campion național al României la box, la categoria 81 kg, urmare a câștigării finalei Campionatului Național de Seniori, de la Piatra-Neamt, din perioada 3-10 august! Iar pentru majoritatea oamenilor de bun simț și pentru istoria sportului în Dâmbovița, chiar contează.

“În colțul opus”, Claudiu Mănescu este un fost profesor de sport ridicat la rangul de director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret. El urmează să devină și consilier județean din partea PSD după retragerea din funcție a lui Vasiliu Teodor. Dar desigur pentru istorie aceste lucruri  sunt amănuntele care nu contează!

[youtube width=”600″ height=”400″ video_id=”p87Kx2scngw”]

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro